Gość aa i tak Napisano Sierpień 24, 2010 VEry pewnie ze jestem ,nie wiem jak moja kopija:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 24, 2010 ano kolejny pedryl poleciał na te obciągary. dobry wybór - one sa zawsze chętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józef z sieradza Napisano Sierpień 24, 2010 to jak z naszym spotkaniem na walenie w kakao? :) czekam :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aa i tak 0 Napisano Sierpień 24, 2010 podszyw szukaj innego nicka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 nie gustuję w facetah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierdzął Napisano Sierpień 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 24, 2010 hahahaha dobry żart nabrałeś nas . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... . . . . . . . . . . . . . . .. .. . . . .. . . . . . . . . żartowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 very interesting idz poczochraj bobra jak ci sie nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 24, 2010 miałam taki zamiar ale potem weszłam tu i przypomniała mi się twoja gęba:O więc już dzisiaj nic z tego nie będzie :( po takiej traumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Sierpień 24, 2010 To jest dobre pytanie.. Dlaczego masz blokadę w mózgu ? ? ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 a ty rzata małgo dlaczego jesteś taka brzydka? to też ciekawy aspekt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
very interesting.. not 0 Napisano Sierpień 24, 2010 rzata małgo widzę ze masz poczucie humoru w czym niby ta blokada? nie ma żadnej blokady to tylko o wiele prostsza przypadlosc- brak moozgoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach