Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy dać sobie z tym chłopakiem spokój :( :( ???????????????????????????????????

Polecane posty

Poznałam go około 3 tyg . temu , gdy rozstałam się z facetem po 4 latach . Od razu przypadł mi do gustu .. Jest strasznie przystojny 100% mój typ . po 1 dyskotece nie wymieniliśmy się nr. ale za tydz. spotkaliśmy się na drugiej chłopak przetańczył ze mną całą imprezę , wziął nr. tel . i w środę się spotkaliśmy , było cudownie . Ostatni raz widzieliśmy się w niedzielę widziałam że mu się podobam i bardzo chciał żebym pojechała z nim na imprezę ale ja nie mogłam( w ostatniej chwili podjęłam decyzję że nie idę chociaż wcześniej mówiłam że idę ) mieliśmy się spotkać po niej około 11 . od tego czasu zero odzewu , żadnych smsów itd. co ja mam o tym mysleć ?? raczej tam nikogo nie poznał bo koleżanka mi mówiła że bawił się ze swoją siostrą (ale nie widziała go cały czas)... mogę się odezwać do niego pierwsza ?? ale tak się zastanawiam czy to ma sens przecież jakby chciał to by się sam odezwał ..... dodam że ja się chyba nim zauroczyłam ... nawet nie czułam tego do mojego poprzedniego faceta co teraz do tego nowego ...

uppppppp

możesz się odezwać pierwsza, możesz to jakaś nowa moda że dziewczyny teraz siedzą w domu, patrzą na telefon i gryzą paznokcie czekając na odzew? :-)

no proszę niech ktos mi cos podpowie dzwonić ?? czy lepiej się nie narzucać i dac sobie spokój ??

dziewczyno ty nie siedź i czekaj jak idiotka zastanawiając się "czy się domyśli o co ci chodzi" tylko sama zrób krok w jego stronę ;)

ja bym zadzwoniła:) Chłopak się chyba trochę obraził,bo go zwyczajnie wystawiłaś;P

no dobra ale ciekawe dlaczego on milczy ? moze poznał tam kogoś innego ? zreszta bylismy umówieni po tej imprezie w niedzielę a on nie przyjechał ...i od tego czasu zero odzewu :(

Gość julka kulka
sprobuj ale tylko raz........

Gość julka kulka
jesu tepa strzalo jesli nie napiszesz czy nei zadzwonisz to sie nie dowiesz!!!!

no ale wyjaśniłam mu że nie chce z nim jechac bo może oberwać od mojego byłego :O no ale w sumie wczesniej sie spotykalismy i było ok :O pytał się jeszcze koleżanki w samochodzie czy to prawda a ona powiedziała że nic nie wie :O

a dlaczego nie odezwałaś się do niego w niedziele wtedy co Cię wystawił ? skoro byliście umówieni a facet nie pojawia się na randce ...nie tłumaczy się dlaczego no to sorry ale już wtedy powinnaś zareagować ...a co dziś zadzwonisz i zapytasz czemu Cię wystawił ?

no ale wiesz wtedy akurat zasnełam :p to nawet lepiej że nie przyjechał zreszta z tego co słyszałam troszkę sobie wypił ;) kurcze a może jakis facet mi wyjaśni dlaczego on milczy ??? skoro tak strasznie dawał do zrozumienia jeszcze w niedzielę i nalegał zebym z nim jechała na ta imprezę...

dawał do zrozumienia że mu się podobam ....

Gość Ars Neo
Odezwij sie. Ja jakis czas temu spotkalam sie z pewnym panem i powiedzialam stanowczo, ze pierwsza sie nie odzywam, bo kobiecie nie wypada itd (po prostu lepiej sie czuje jak facet przynajmniej na poczatku pierwszy podejmuje kontakt), on zastrzeg,l ze tez sie nie odezwie. Potem byla cisza, wiec napisalam, ze ta sytuacja jest dziecinna i bez tego kontaktu oczywiste jest, ze to po prostu umrze. Nie odpisal, bylam zla, potem zadzwonilam i powiedzial -'bylem ciekawy co zrobisz, bo dalas do zrozumienia, ze tylko facet ma sie starac". Tylko ze u nas to jest porabane, bo wciaz nie mozemy sie zgrac na kolejne spotkanie, teraz ja czekam na znak od niego. A Ty odezwij sie i lej na system, najwyzej okaze sie ze durny i nie wie kogo traci:)

Gość zamiast siedziec i gdybac zadz
won chocby teraz dobra godzina 16, a ni za pozno ani za wczesnie dzwon i tyle i wyjasnij sprawe co bylo z niedziela

hmm no na przyszłą sobotę zaplanowaliśmy sobie ognisko z paczką ... to może napisze do niego co z tym ogniskiem ?? i czy się odbędzie ...

Gość s,fdgskgksgksj
Cos krecisz w zeznaniach, w niedzele sie tym nie martwilas tylko teraz dopiero? facet wyczul, ze z bardzo ci chodzi o bylego i nie bedzie sie narzucal..

kurczę ale jakoś mi tak głupio pierwszej zadzwonić to raczej on powinien zadzwonic i przeprosić za niedzielę a tu :O może się czegoś o mnie dowiedział na tej imprezie nie wiem :O

Gość s,fdgskgksgksj
nie kombinuj, tylko dzwon a nie pisz, bo przez esa nic sie nie dowiesz, a moze nawet nie opdisze, bo jest obrazony. dzwon i pytaj o co chodzi!

s,fdgskgksgksj-- ale czym sie nie przejmowałam w niedzielę tylko teraz ??? no wlasnie ta cała historia była w niedzielę a do dziś 0 odzewu :O

Gość zmien ginekologa
z kazdym dniem bedzie ci bardziej glupio, co wy dzieci jestescie dzwon i wyjasnij delikatnie sprawe, a nie siedzisz na forum i sie gryziesz i wkrecasz i tak cie rozmowa nie ominie o ile zalezy ci na gosciu a im dluzej bedziesz zwlekac tym gorzej sama sie bedziesz czuc po cholere jak jeden tel moze zalatwic sprawe

no ale jakbym napisała blizej soboty to bym miała pretekst o to ognisko ... a ja sie nie bede nikomu narzucać ....

Gość to jak sama wiesz co robic
to po co pytasz?:o

Gość s,fdgskgksgksj
DO SOBOTY, TO ON INNA PANNE ZAPROSI JESLI TY GO WYKRECILAS NA TE IMPREZE.. BEZ POWODU TAK NAPRAWDE.

no bo zastanawiałam sie czy wogóle co kolwiek pierwsza napisać czy olać go sobie i do puki on milczy to ja też .

Gość s,fdgskgksgksj
No i temat roztrzygniety! :D nie dzwonisz.. a on idzie z inna :D

Gość s,fdgskgksgksj
taaa milcz i plazc na forum, ze facet sie nie odzywa od soboty...:O

nie zaprosi :p najwyżej nie przyjdzie na to ognisko :O ale raczej to mało prawdopodobne ... no jeszcze jest jedna opcja ognisko się nie odbędzie ...