Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchiiiii

alkohol a erekcja

Polecane posty

Gość orchiiiii

czy po większej ilości alkoholu facet rzeczywiście może mieć problemy z erekcją czy to ze mną jest coś nie tak? starałam się, ale nam nie wyszło :( przykro mi z tego powodu bardzo i nurtuje mnie ta sprawa. chciałabym się dowiedzieć jak jest w praktyce u innych, bo on powiedział mi, że to wina alkoholu..

Pewnie ,że tak ! U facetów to normalne... Mój facet też tak ma. Czasami po pijaku się kochamy z pół godziny albo dłużej i nie może dojść ,aż w końcu się męczy i mu opada :P a czasem w ogóle nie ma siły i ochoty ... ja uwielbiam to robić po alkoholu i mnie to wkurza, ale on sam mi tłumaczy ,że może być na maksa napalony ale po prostu fizycznie nie daje rady... Zresztą mój poprzedni partner też tak miał.. Więc się nie przejmuj /;D

Gość gfdfgddf
no i co z tego ze nie moze dojsc , ale przynajmniej cie dobrze wyrucha i nie spusci sie po 3 sekundach

Gość kjjkjk
to naturalne . Alkohol hamuje odbior bodzcow zewnetrznych .

Gość taka sobie jednaaaaaa
to normalne:)

Gość orchiiiii
wiec chyba powinnam mu uwierzyć.. a ja się tak dołowałam że nie jestem wystarczająco podniecająca :|

Gość kotka_wspaniała
To normalnie ze facet po alkoholu nie moze dojsc...

No fakt ,że ja mam z 10 orgazmów, ale jednak jak facet nie ma wytrysku to czuje się nie do końca spełniona, że tak powiem :] Alkohol redukuje poziom hormonów męskich testosteronu od którego zależy erekcja i ejakulacja. Zmniejsza tez popęd płciowy i doznania seksualne zarówno u kobiet jak i mężczyzn.

Gość orchiiiii
nie chodzi o to, że nie mógł dojść.. ale on zapytał mnie czy mam ochotę na coś więcej i zanim znalazł prezerwatywy to mu opadł... i już nie poradziłam sobie z tym... to było mega przykre. odczekaliśmy 2h i spróbowaliśmy drugi raz i znowu to samo... bez sensu. nie byłam jeszcze w bardziej beznadziejnej sytuacji..

Gość orchiiiii
doda ktoś coś jeszcze...?

Gość ja tam jak nie byłbym
nawalony to mogę zaruchać :classic_cool:

Gość Fruzia...
nie dotyczy to każdego przypadku, znam faceta któremu zawsze staje:classic_cool:

Gość neestee
mój po alkoholu aż za długo może , co nie jest takie fajne...:)

Gość fdsfdses
jezeli wypił wiecej niz 2 piwa to moze miec problemy

Gość Maciek_35
I tu was kobiety zdziwie. Tak po alkocholu staje i mozna durzej, wkacu sie role odwracaja i to facet zajezdrza kobiete. Moja ma po 4-ech orgazmach dosc, a ja dopiero sie rozkrecam :/

Gość Radziwilska1231
Mój miał problemy żeby to połączyć. Zaczął brać tabletki na potencje, coś widziałam w szafce long men i hunter chyba. Ale działa i to dobrze! Więc mu nie zabraniam zamawiać, widziałam w historii na komputerze, że www.wzaufaniu.pl chyba :)