Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożenka34

seks po długiej przerwie

Polecane posty

Gość Bożenka34

Jakie macie porady na temat seksu po kilkuletniej przerwie?Mam na myśli nowego partnera.

Najlepeij pogadac o tym z partnerem...Ile ludzi tyle gustow i przypadkow...

Gość Bożenka34
Trochę się obawiam to jakby drugi pierwszy raz...

Napewno bedzie latwiej jak troche sie poznacie... ja bym chcial miec taki drugi pierwszy raz, ale nigdy nie mialem dlygiej przerwy:D

Gość Bożenka34
dla mnie te trzy lata to baardzo długo

Chyba za bardzo się przejmujesz Bożenka34 seks to jak jazda na rowerze, tego się nie zapomina. :) Rozumiem że pewna przerwa wywołuje u ciebie niepotrzebne wątpliwości. I zamiast skupiać uwagę na tym uwagę, pomyśl lepiej o tym że przed tobą noce pełne uniesień z facetem, który teraz jest u twojego boku. :)

No tak jak tylko był palcówki ?a teraz trzeba facetowi dac jest czego sie bać :p

Gość farfocels
dla normalnego faceta świadomość, że kobieta długo nie zaznała seksu jest dodatkową podnietą. To trochę tak, jak z dziewicą :) podniecająca świeżość wystarczy za wszystko i wybacza wszystkie braki, nieporadność i brak umiejętności, których dziewica posiadać nie powinna. Byłem w podobnej sytuacji i do głowy by mi nie przyszło wymagać od takiej kobiety tego, co partnerki, która nie miała żadnej przerwy w seksie. Jednak okazało się, że tylko na początku można było wyczuć brak pewności siebie, a później górę wzięła namiętność i wszelkie opory puściły (tak jak ktoś napisał o rowerze, tego się nie zapomina). Było super. Nie stresuj się więc niepotrzebnie.

Gość Buha ha ha!
Zrob wszystko na co masz ochotę. Nowy partner tez powinien zrobić to, co lubi. Tylko szczerosc i otwartość w zwiazku ma sens. Jesli masz ochotę na oral to mu powiedz,etc. Ale pamiętaj, zeby on tez mial pelne zadowolenie. powodzenia :-)