Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Am123

Czy jednak to może byc ciąża?!?!?!?!?!?

Polecane posty

Hej mam nadzieje, że to moje urojenia... napisałam temat podobny ale gdzieś zniknął więc pisze jeszcze raz... Tak wiec biorę tabletki Cilest, ostatnią z opakowania brałam w sobotę o 19:00 a w poniedziałek o ok 13 kochałam się z chłopakiem. Była to jzu ta przerwa 7-dniowa, ale mieliśmy prezerwatywę i ona na pewno nie pękła (sprawdzałam ją 3 razy). Potem normalnie dostałam okres i zaczęłam brac następne opakowanie. Tylko ze zaczął mnie bolec w dole brzuch i zaczełam sie mocno stresować. Teraz juz mnie brzuch nie boli (mijają dokladnie 2 tygodnie od stosunku) ale mam jakby nudności ( nie wymiotuję ale ejst mi troche niedobrze) i czuję dziwny ucisk w wejsciu do pochwy... zrobiłam dzisiaj test i wyszedl negatywnie... wiec to wszystko schizy? Wiem, ze to głupie bo szanse na ciąże sa male ale kurde, ja sie nakrecam i potem strasznie stresuje...

Gość 6yyyyyyyy6
nie jesteś w ciązy

Gość kotka_wspaniała
Nie jesteś

najgrosze jest to ze ja wiem ze nie ma szans na ciaze, ale te bole brzucha i teraz to jakos nie wiem.... eh nie lubie sie tak schizowac:(

Gość eeeeEee
nie jesteś... stresujesz się, więc wszystko wyolbrzymiasz ;)

Gość eeeeEee
a jak bardzo Cię niepokoją te "uciski" i mdłości, to idź do gin. ale to raczej nie ciąża

wiem... mysle tylko co to jest ten ucisk w wejsciu do pochwy, czy to ze stresu czy moze to byc jakas choroba czy cos.

Gość 7eyeyf
niestety nie jestem ginekologiem bo bym Ci powiedziała jeśli cie to martwi to idź do lekarza i będziesz wiedziała, ja bym tak zrobila

mam dopiero za 3 tygodnie wizyte, dlatego sie wszytskim tak stresuje, a nie chce isc do innego bo mam fajna babke.

Gość 7eyeyf
no to musisz poczekać i się dowiesz

Gość damisia
zawsze tak jest że uprawia się seks,a potem byle ból brzucha i od razu schiza że to może być ciąża xD a Ty nie jesteś ;)

dzieki... ale te dziwne nudnosci ciagle mnie martwia, dzisiaj tez je mialam.... mam nadzieje ze to przez cos co zjadlam czy cos takiego... bo po 2 tygodniach od domniemanego zaplodnienia test powinien juz dzialac prawda? tzn jezeli pokazal negatyw to znaczy ze nie jestem?