Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilona2223

Witam wszystkie zaciążone i starające się!

Polecane posty

To mój pierwszy wpis chociaż czytam was regularnie od paru tygodni:) Nam udało się "zafasolkować" w drugim cyklu i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa. Jestem w 7-8 tygodniu a dopiero w czwartek wybieram się do gina( z powodu ulopu mojego lekarza:() i mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Ostatni okres miałam 6 lipca więc z moich obliczeń wynika ze gdzieś na połowe kwietnia będzie termin! Pozdrawiam :)

Gość coraz bliżej
Serdeczne gratulacje!!! Na pewno będzie wszystko dobrze...Pozdrawia przyszła mama:) 32 tc

Witam jestem tutaj poraz pierwszy, również staram się o dzidziusia, na dziś mam @- jeszcze nie przyszła i mam nadzieję, że już tak zostanie!!!Boję się jeszcze zrobić test żeby się nie rozczarować. Już jeden robiłam i wyszedł negatyw ale to było chyba za szybko.

Gość thaisse80
Ja w zeszlym roku bylam akurat na poczatku ciazy:)) Dzis mam 4 miesieczna coreczke:))

Gość ja postoję i popatrzę
Autorko życzę Ci zdrowego dziecka, ale przestrzegam że źle zaczynasz. Będziesz matką więc czas dorosną. Po co Ci ten infantylizm??

Gość coraz bliżej
Omega na spokojnie...z testem jeszcze poczekaj - najgorsze co może być to na okrągło myśleć o tym czy się uda, czy też nie tym razem...powodzenia!!!

Tak wiem ale to jest silniejsze ode mnie. Test planuję zrobić jeśli oczywiście @ nie przyjdcze w piątek lub w sobotę jak dotrwam :)

U mnie to tak troche dziwnie bo ja miałam @ 28.07 ale taka dziwną krócej i mniej obfitą. A teraz od tygodnia bolą mnie jajniki jak w płodnych, brzuch zawsze przed @ bolał już tydzień i piersi a tu nic tylko te jajniki i od niedzieli sutki- taki piekący ból. I mam pryszcze na czole czego wcześniej nigdy nie było nawet w okresie dojrzewania. Strasznie też boli mnie krzyż tak jak w @. Nie wiem co mam o tym sądzić. Pewnie niepotrzebnie się nakręcam :(

Gość thaisse80
Moje objawy byly nastepujace: - brak okresu (ale najpierw nie skojarzylam bo czasem zdarzalo mi sie ze sie spoznial i nic) - zrobilam sie bardzo goraca na ciele, zimne prysznice nie pomagaly - sennosc i zmeczenie, czulam sie jakbym na budowie robila i ciagle bym spala - brak apetytu- nic mi nie smakowalo nawet ulubione potrawy -bol i klucie w jajnikach -poczatkowo bol i swedzenie w piersiach ale to potem przechodzilo - zle reagowalam na zapachy, kawe i alkohol

Gość coraz bliżej
Chcieliśmy bardzo dzidziusia, a podeszłam do tego a spokojnie. Na zasadzie będzie co ma być. Prawda jest taka, że nie miałam żadnych objawów, poza brakiem @, ale u mnie z nią różnie było. Test zrobiłam, bo miałam zażyć lekarstwo, które jest całkowicie zabronione w ciąży. I tak się dowiedziałam, że zostanę mamusią:)

Gość thaisse80
Ja robilam test chyba kolo 7tc. Lekarz potwierdzil ze to ciaza jak byl 8tc. Ja dosc dlugo nie laczylam objawow z ciaza, przekonal mnie maz by zrobic test i wyszly od razu 2 kreski.

Gość thaisse80
datowo to bylo tak: 25 maj 2009 - ostatni okres srodek czerwca- bylo chyba male plamienie ale chyba bo nie jestem pewna. okresu jako takiego nie dostalam w lipcu tez nie. na poczatku lipca pojawily sie powyzzsze objawy 11 sierpien 2009 zrobilam test - 2 kreski 17 sierpien 2009 lekarz piotwierdza ciaze -8 tc (ciaza sie okazuje byc 3 tyg mlodsza ze wzgledu na bardzo dlugie cykle). Dzis moje 2 kreski maja 4 miesiace:))

Gość lejdisssssssss
Witam kobietki! My od dwóch miesiecy staramy sie o dzidziusia. Bardzo byśmy chcieli zostać już rodzicami:)okres powinnam dostać za dwa dni, mam bóle takie jak na okres, ale swędzą mnie piersi, mam ciągle podwyższoną temperaturę, kilka dni po owulacji kłuły mnie jajniki przez 3 dni, zwłaszcza prawy i potrawy mi dziwnie smakują...nie wiem czy można wiązac to z ciażą? Gratuluje przyszłym mamusiom:)

Gość fewianglr
:)moze byc ciaza:)

Gość ewelkaaaaaaaa
no niby objawy sie zgadzaja ale pewnosci poki co nie mozna miec. dopiero jak nie bedzie okresu. ja tez mialam objawy podobne do okresu a tu ciaza:)

Gość weew
i jeszcze ja:)witam piszcie cos babeczki