Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość centuri on

kobiety reprezentują coraz mniejszy poziom

Polecane posty

Gość centuri on

intelektualny co przekłada się na ich wygląd i przez to piszą na necie o braku zainteresowania ze strony facetów

Gość Prażynka_87
to samo można powiedzieć o facetach.

Gość cukrowapanienka
bo takie sa łatwiejsze wiec trzeba udawać aby nie zdebilał przy mnie facet bo potem mu nie stanie

Gość za to wy faceci
zawsze jesteście naj i wszystko wam przystoi. Poziom mamy ten sam,ale daleko wam do niego,trzeba by glowę zadzierać:P

Gość centuri on
to samo można powiedzieć o facetach nieprawda bo tylko o kobietach bo takie sa łatwiejsze wiec trzeba udawać aby nie zdebilał przy mnie facet bo potem mu nie stanie no jasne w udawaniu to jesteście super-dobre za to wy faceci zawsze jesteście naj i wszystko wam przystoi. Poziom mamy ten sam,ale daleko wam do niego,trzeba by glowę zadzierać no na szczęście jakiś mały procent ma jednak wyższy poziom niż cała reszta więc nie przesadzaj

Gość czarnucha 77
ech znow ta odwieczna walka płci ... :)

Gość bababababa
jeśli mowa o poziomie :), to powinno być: "reprezentują coraz niższy poziom", a nie "mniejszy". ja tylko tak - z dbałości o poziom :) pozdrawiam, kobieta :)

Gość centuri on
ech znow ta odwieczna walka płci ... no tak - walka nie ma końca nawet "przy końcu" :P jeśli mowa o poziomie , to powinno być: "reprezentują coraz niższy poziom", a nie "mniejszy". ja tylko tak - z dbałości o poziom pozdrawiam, kobieta ty dbasz o język tylko a nie o poziom - pozdrawiam z dbałości o język :P

Gość bababababa
no wiesz, to była tylko taka niewinna złośliwość :) a poziom trzeba dbać - prawda, rację masz

Gość czarnucha 77
chodzcie bedziemy walczyc na placki z błota .. a pozniej pojdziemy to wszystko zmyc i my bedziemy wspaniałymi madrymi kobietami a wy panowie wspaniałymi inteligentnymi facetami i bedzie ok :)

Gość Kalibn
... Coraz niższy poziom. Czego narzekasz? Pasujesz do tego barachła.

Gość prston
"chodzcie bedziemy walczyc na placki z błota" całkiem niezły pomysł :) jestem za :P , a tak a propo to dzisiaj w Hiszpanii w mieście Buniol odbyła się coroczna walka na pomidory:) ale musiało być spoko... :)

Gość tak to prawda niestety
:(

Gość karolina z zawiercia
prawdą jest że kobiety zostały zdominowane przez mężczyzn i chęć przypodobania się - fryzura,ubiór,ciało ,stało się ważniejsze od rozwoju ducha;) oczywiście uogólniam ;) bo silnych,pewnych,wartościowych i pięknych kobiet nie brakuje:D ale wytworzyła się moda na pustaki za co panowie sami odpowiadacie:P nie wszyscy ludzie wynoszą z domu kinder sztube :P