Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boriana81

Poradźcie

Polecane posty

Gość Boriana81

Odstawiłam antykoncepcję hormonalną- Nuvaring, bo planujemy z Mężem dziecko. Ginekolog poradził, aby zrobić przerwę ok 1-2 miesięcy, poza tym chcę się zaszczepić i to też wymaga przerwy w planowanym zajściu w ciążę. Stwierdziliśmy że w tym czasie będziemy sie zabezpieczać prezerwatywami. Okazało sie to dla nas....beznadziejne, Mąż twierdzi, że nic nie czuł podczas stosunku (a raczej podczas próby jego odbycia ;-) ), ja również go nie czułam, uleciało mi całe podniecenie, Jemu również i w efekcie z seksu nic nie wyszło. Zastanawiam się jaką metodę antykoncepcji stosować przez kolejne 3-4 miesiące. Poradzicie?

Gość kubeł wody
lub zimny prysznic :)

Gość Boriana81
Właśnie tego się boję ;-). Nie wyobrażam sie nie kochać sie z Mężem. Chyba zostana nam inne rodzaje seksu :-D

Gość Boriana81
*nie wyobrażam sobie

Gość nie no żartowałam
Są przeciez żele plemnikobójcze, stosunek przerywany i kalendarzyk:) niby słabe zabezpieczenie ale zawsze jakieś :)

Gość Dalera
Wszystko już to obmyślałam :-).Stosunek przerywany odpada- nie metoda, a stresu ile ;-), "kalendarzykK' chyba mi teraz "nie wyjdzie" po odstawieni hormonów. Ale nad środkami plemnikobójczymi pomyslę :-)

Gość Boriana81
Powyższy wpis mój, jakieś stare loginy mi się władowały.