Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe20

Nie wiem co to bedzie

Polecane posty

Nie wiem co mam robic od nie dawna z moim mężem jest coś nie tak on oszalał chyba. Jakis miesiąc temu mąz nalegał na sex oralny no ale ja oczywiscie nie popieram tego bynajmniej nie jestem na to gotowa kiedy mu to powiedzialam bardzo sie zdenerwował ale mowi że szanuje moje zdanie.Ale jakies pare dni temu kiedy sie połozylismy spać jak zawsze przytuleni ja zasnełam bardzo szybko a on jeszcze nie i kiedy juz tak słodko spałam mój mąż wsadził mi penisa że tak powiem w tyłek obudziłam sie w momencie jak już go wsadził nasmarował mnie kremem i zrobił to na co sie nie godzilam. Oczywiscie zrobiłam awanture bo jak on mógł coś takiego zrobić. Pozniej mnie przeprosił wszystko było pieknie i poszliśmy spac kiedy zasnełam on znowu mi to zrobił. Totalna masakra tylko że za drugim razem nie zareagował na to ze sie wydzieram tylko mnie bzykał nie wiem co mam robic boje sie go.

Gość zpeowlji
ORALNY to w "przeciwną część ciała a ten był ANALNY. jak wakacje się skonczą to dzieci będą wczesniej chodzily spac i moze bedzie mniej takich tematów

Człowiek pisze swój problem a ktos potrafi mi powiedziec ze jak sie skoncza wakacje to bede chodzic spac wakacji nie mam juz od dawna bo cięzko pracuje żeby utrzymać dom i w koncu miec malenstwo które planuje tylko ze teraz zaczelam sie nad tym zastanawiac. Ale nie najlepiej kogoś od razu ocenic i zrobic z kogos dziecko jesli nie potrafisz doradzic to po co w ogole piszesz nikt ci nie kaze nawet tego czytac. Jestem z ta sprawą całkiem poważna i prosze o pomoc

Gość zpeowlji
jak mozna sie obudzic dopiero w trakcie, jasne ze nie do wiary

Każdy ma rózne sny ja jak zasne to nic nie czuje a jeśli chodzi o to "w trakcie" to nie był tak głęboko że nie wiem tylko miał napletek lekko wsunięty jak sie obudziłam zdarzył o wsunąc głebiej bolalo mnie to bardzo bo do przyjemnych to nie należy by najmniej jesli chodzi o mnie

mąż cię gwałci analnie a ty szukasz pomocy na forum jak mam ci pomóc przez monitor?