Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppp mmeee ;(

Pomóżcie... !!!!!!!!!!!! ;(((((((

Polecane posty

Gość helpppp mmeee ;(

Poznałam nie dawno chłopaka starszego ode mnie o 5 lat. Na początku pisaliśmy ze sobą. Potem przyjechał na kawe do mnie i rozmawialiśmy jednak ciągle patrzył mi się prosto w oczy. Natępnego dnia pisał, że zrobiłam na nim duże wrażenie, że mu się podobam, ale różnica wieku go troche wkurza dlatego, że on jest już w takim wieku że chciałby znaleźć dziewczyne na stałe. Ja chociaż mam 17 lat myśle w ten sam sposób co on. Dwa dni temu znowu przyjechał na kawe. Siedzieliśmy na dworze z moją babcią i dziadkiem i w pewnym momencie położył ręke na oparciu od mojego krzesła i zaczął mnie delikatnie smyrać po ł łopatce.. przeszył mnie w tedy tak miły dreszcz jakiego wcześniej nie czułam. Po paru długich chwilach dziadkowie sobie poszli a my zostaliśmy sami, ale niestety tylo na 5 min bo potem musiał już jechać... :( teraz zaproponował że wybierzemy się na przejażdżkę motocyklem.. wydaje mi się że zależy mu na mnie, zresztą mi bardzo się podoba i ciągle o nim myśle.. ale boje się w to zaangażować.. po prierwsze - różnica wieku, po drugie - nigdy nie byłam w szczęśliwym związku - raz chłopak (jak się okazało) był ze mną dla zakładu z kumplem, a drugi był ze mną równocześnie wtedy kiedy był z moją przyjaciółką doradźcie mi co mam zrobić.. bo wydaje mi się że chłopakowi zalezy na mnie - mi zależy cholernie.. ale strasznie się boje...

Nie bój sie pokaż mu że Ci tez zależy. Mimo tego że jestes młoda to normalne ze myslisz o związkach poważnie. Dziewczyny szybciej dojrzewaja. Upewnij go że Ty jesteś tego samego zdania co on i że mimo twojego wieku ktory go denerwuje nie ma co sie martwic bo nie kazda dziewczyna w młodym wieku myśli tylko o imprezach. A co do chłopaka widac że mu zalęzy tylko musisz mu pomoc uwierzyc ze jestes inna. Życze powodzenia i czekam na opowieśc o waszym spotkaniu Trzymaj sie cieplutko :) Pozdrawiam

Gość helpppp mmeee ;(
beybe20 dziękuję za wsparcie ;)) dzisiaj chyba się spotkamy no i ciekawe jak to będzie. mam tylko nadzieję że ten chłopak nie jest kolejnym dup****. ;(

Gość janina z będziszyna
5 lat to wcale nie tak dużo.. ale uwazaj,by sie nie rozczarować, bo w takim wieku chłopcy myślą tylko o seie...a ty mozesz nie byc na to gotowa

Gość helpppp mmeee ;(
no właśnie tego się najbardziej obawiam... ;/

Gość shorty32
spoko między mną a moim mężem jest 8 lat róznicy i jest super tego nawet nie widać:)

Gość helpppp mmeee ;(
shorty.. ale wiesz jak to jest... poprostu boję się że zaufam mu zbyt szybko :/ no ale z drugiej strony...: - poznał już moją rodzine.. - więc tak jakby mu zależało - chce się spotykać - no i wydaje sie być odpowiedzialnym facetem, który poważnie podchodzi do życia.. ;) nie wiem tylko czy mnie też traktuje poważnie :/

Gość ZAPLAKANA-sanderka
ja jestem od męża też5 lat starsza.przypomnialo mi się jak to było gdy chodził do mnie?Trzymam kciuki,że wszystko będzie ok między Wami?przy okazji odezwij się,jak bylo?pozdrawiam,

Gość helpppp mmeee ;(
ZAPLAKANA-sanderka może opowiesz troche jak to było? ;D

Gość helpppp mmeee ;(
na początku między tobą a twoim mężem? ;)