Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalala902109e

Muszę przytyc. Kto ze mną?

Polecane posty

Gość olalalala902109e

Zaczynam pracę nad sobą, chcę przytyc parę kilogramów i ładnie je ulokowac;) Nie w jakieś wałki na bokach;p Która ze mną? Jakieś pomysły co do diety?

Gość o ja...
o jaa.. chciałabym mieć taki problem Ja potrafię przytyć 2kg w ciągu jednego dnia A tak na stałe to potrafiłabym przytyć 5kg w tydz ...

Gość olalalala902109e
ehh widzisz, niektóre kobiety chcą schudnąc, inne przytyc. U mnie to jest tak, że nie mam apetytu. Nie mogę za nic wcisnąc w siebie więcej niz np 2 ziemniaki na obiad. No i też 2 razy dziennie biegam do kibelka hehe. Tak to juz jest. Zazdroszczę kobietom które sa po srodku;)

Gość o ja...
a jakie są twoje wymiary? ja np chciałabym schudnąć dużo (164cm/66kg) a do kibelka chodzę co około 4 dni;( i potrafię szybko przytyć a schudnąć ani rusz - kiedyś miałam głodówkę przez 3 dni i nic jeszcze 2 kg przytyłam ..

Gość olalalala902109e
74/58/79 ehh;/ co 4 dni to rzadko, kup sobie błonnik, 2 razy dziennie przed posiłkiem jedz z jogurtem na przykład. Zmniejsza łaknienie i reguluje pracę jelit.

Gość o ja...
a ile masz wzrostu i ile ważysz??????? a fasstfoody lubisz??? po nich napewno szybko przytyjesz a jeśli nie to jedz więcej chleba (białego) makaronu, masło, ziemiaki

Gość olalalala902109e
mam 178cm i ważę 54. Lubię fast foody:) tylko po nich odkłada się jedynie oponka nic poza tym, no i cellulitis;/ no właśnie, najpierw zacznę od makaronów i ziemniaków.

Gość o ja...
to rzeczywiście jesteś szczupła .... i więcej chleba z masłem oczywiście i innymi rzeczami;)