Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***666999666***

Brzydkie i wyuzdane

Polecane posty

Gość ***666999666***
Przecież ten mój chooj jest z jej pupy a nie z obcej:O

No ja wiem, ze nie mozna, z tym, ze skoro do tam nie mozna to sadzilam, ze do ust rowniez. Choc faktycznie w ustach wqiecej zarazkow niz w doopie :o

Gość ***666999666***
ATM jest jednym z moich wielu marzeń.

Gość bielobury
a jak miła bierzesz dupy do ust to nie odrzuca cie zapach i smak? a moze podnieca?

Powiem ci cos, zapachu prawie nie ma jesli zrobisz pozadna lewatywe, ja kiedys powachalam kulki analne, ktore byly uprzednio w mojej pupie i wiesz co, one mialy ladny zapach, pachnialy poprostu :) Nie wiem jak to jest mozliwe ale tak bylo. Natomiast penisa po analu jakos nie mialam okazji smakowac. ;) Jeszcze :)

Gość bielobury
a bez lewatywy probowałas?

"a bez lewatywy probowałas?" kiedys dawno temu slyszalam,ze taka parka z naszego otoczenia zdecydowala sie na seks analny.Koles nalegal ona nie chciala.W koncu sie zgodzila,zeby zrobic mu te przyjemnosc:O ale nic nie wiedziala o tego typu seksie i nigdzie sie nie dowiadywala.Nie zrobila lewatywy.I jak koles z niej wyszedl to ona sie zesrala:) wiec jesli podnieca cie gowno to spoko sprawa:O

Gość z lewatywka jest ok

Gość bielobury
a na ktorej randce moglbym poeiwdziec dziewczynie ze mam taki korek?

"Ja tez mam korek analny, wlasciwie 3" Od niedawna 4 :D Przebiłam Cię :p ;) 😘 Ale ja za to nie mam kulek 😭 ;)

no widzisz :) a te kulki- rewelacja :) podczas orgazmu szybkim ruchem wyciagniete moga cie przyprawic o kolejny :)(orgazm) Mam jeszcze kulki gejshy czy jak tam i wieeeelki wibrator ;) ( taki za kare ;) ) Musze jeszcze dokupic taki typowo lechtaczowy. A ty co tam jeszcze masz? :)

Moim ulubionym jest pompowany korek analny z wibratorem :D Oprócz wspomnianych pozostałych 3 korków dość spory wibrator-jak dla mnie przynajmniej, bo muszę się mocno rozgrzać, żeby wszedł w miarę bezboleśnie. I strap-on :) z trzema dildo. Poza tym Pan ma kilka zabawek u siebie, z których korzystamy tylko jak jesteśmy razem :)

hmm ciekawe ciekawe :P a ja mam pochwowołechtaczkowy wibrator czyli 2 funkcje za jednym zamachem i kulki gejszy

Wszystkie zabawki sa fajne, chociaz ten wibro Perwersji to wymiata :) Jak kupowalismy te korki, to poszlismy wlasnie po taki pompowany ale nie bylo... i tak juz zostaly, ale te mniejsze sa do doopy ;) tzn nie sa fajne, bo wypadaja :( ale ten duzy to juz nie :) Gdyby ludzie wiedzieli co ja mam w gaciach podczas zakupow np :) Perwesja- w sobote mam sesje :) hiehiehie :)

"Gdyby ludzie wiedzieli co ja mam w gaciach podczas zakupow" U dentysty kiedyś byłam :D Bo na zakupach to już jakoś tak przywykłam :p A u dentysty jakoś tak ciekawiej było :D Też mam jeden taki, którego nie używam, bo za mały i słaby kształt ma :/ A co do sesji to :p Cicho :p Wiesz, że zazdraszczam :p

Obawiam się, że mam za daleko :p Czyżby Twój Pan tak jak i mój miał ochotę na trójkąt? :D ;)

Znaleźć kobietę do trójkąta to graniczy z cudem :) Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń ;)

A tak w ogóle to już idę spać :) To znaczy do zabawek idę :p Muszę je ululać, a potem sama pójdę spać ;) Dobranoc! 😘

Ja tez juz ide bo musze sie jakos ululac tez ;) Juz Go obudzilam wiec czas na numerek :) kolejny :) Buziaki :* a co do tych lasek- to fakt :)