Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak24

co mi jest?!

Polecane posty

od pewnego czasu mam problem z opróżnianiem się. odczuwam ból podczas tej czynności. wczoraj podczas kąpieli wyczułam coś przy odbycie. wstydzę się pójść do lekarza, nie wiem jak przebiegają badania. dodam, że nigdy nie współżyłam w sposób wykorzystujący odbyt. za miesiąc mam ślub, nie wiem co robić, co się dzieje. błagam, niech mi ktoś pomoże...

to wyglada na heroidy - niestety bez lekarza sie nie obedzie. poszukaj sobie w necie zdjec i porownaj z tym swoim - chociaz moga byc zewnetrzne i wewnetrzne

czemu bez lekarza? niech kupi sobie w aptece czopki(jedna paczka 7 zl ).ja wlasnie jestem przy braniu drugiej paczki i juz nie boli.do tego trzeba robic nasiadowki.ukrop woda i szalwia i tak siadasz nad wiadrem zeby ta para na tylek leciala.pomoze napewno

Gość a jak....................
dziewczyny mają racje zrezygnuj też na jakis czas ze słodyczy najgorsza jest czekolada

im wczesniej zaczniesz leczyc tym bedzie lepiej i omina cie pozniejsze bardzo porzykre dolegliwosci

wlasnie,ze kupka byla mieksza jedz wiecej warzyw owocow to tak nie bedzie bolalo przy oproznianiu :) mowie serio wiem jaki to bol.Tak mialam ze az krew leciala jakbym miala okres

mi krew nie leci, jakiś czas juz mam problemy, zaparcia itd. potem ten ból, wcześniej jadłam orzechy, myślałam, że nie strawiły się dobrze i dlatego. potem zaczęłam uważać na rzeczy przez które mogłabym odczuwać ból podczas opróżniania się i przestało, a teraz wróciło i coś mam wyczuwalnego koło odbytu. kupię sobie czopki i zacznę robić te nasiadówki, może pomoże... dziękuję za porady

Dobre są czopki propolisowe, tylko niektórzy są uczuleni na propolis, trzeba uważać.Oprócz hemoroidów może być szczelina, i tzw. wartownik, czyli guzek(nie rak, nie). No i tak jak mówiła koleżanka, dieta, warzywa, nauczyć się robić lewatywy. W necie jest duży wybór ,,przepisów" na lewatywy.