Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopatka

Pomozcie nie wiem co mam zrobic...

Polecane posty

Gość lopatka

dziewczyny chce zaczac brac tabletki antykoncepcyjne bo nie mozemy za nic pozwolic sobie na ciaze z moim chlopakiem ale bardzo boje sie tych tabletek bo boje sie ze lekarz nie przepisze odpowiednich i pozniej beda zle skutki tego a co sie z tym wiaze latanie po lekarzach.. boje sie tez odstawienia tabletek i skutkow jakie sa pozniej.. naczytalam sie tyle forum o tym ze juz nie wiem co mam myslec... wiekszosc wypisuje ze po odtswieniu tabletek jest strasnzie przez kilka miesiecy, zreszta niektore nawet w trakcie maja masakre. A ja chcialabym takie przez ktore bym nie przytyla i zebym nie miala zmian nastrojow...Nie wiem co robic bo potrzebuje w sumie te tabletki ale boje sie strasnzie. Prosze pomozcie mi..

Gość nigdy nie wiadomo jak
tabletki na ciebie zadziałają - tego nie przewidzisz. Może być masakra a mozesz w ogóle nie czuc ze bierzesz i że brałaś.

Gość osdodjkoa
czego ty sie dziewczyno naczytalas??? jaka masakra?? nie wiem ile masz lat, moze jestes za mloda ale w sumie ...ja zaczelam brac na studiach - fakt ze z 1 opakowaniem nie trafilam bo mnie glowa po nich bolala ale potem po zmianie na cilest czulam sie wlasnie wrecz super:) bralam cilest w sumie.....5 lat, zadnych problemow nie mialam , owszem bylam pod kontrola swojej ginekolog ale jesli TY rozwazasz branie hormonow mysle ze tez nie jest ci obcy gabinet ginekologa wiec nie masz sie czego obwiac:) potem odstawilam - i znowu bylo dobrez, miesiaczka sama sie pojawila tak jakby po normalnym cyklu i do dzis tak jest, planuje ciaze i nie wiem czego ty sie naczytalas ze sie tak boisz???:( czasy tabletek naszych mam ze skutkami ubocznymi minely, teraz jest juz o wiele wiele łatwiej:)

ja brałam LOGEST....drogi, ale nawet troche schudłam i biust mi urosnal.........spoko jest

Gość martunia bez grzywki
ja odczuwam wiecej zalet brania :) poza tym jesli dobor tabletek jest po dokladnym badaniu i wywiadzie z ginekologiem , jesli trafisz w swoje tabletki jest ok, mi sie cera poprawila, wlosy tez mialam silne, i NIE PRZYTYLAM jak to sie mysli w tym kraju o hormonach :( jedyne klopoty to jak zapomnisz tabletki, wtedy trzeba dostosowac sie do ulotki i zabezpieczac dodatkowo przez jakis czas ale poza tym u mnie bylo / jest ok:):) p.s i moglam sobie ustawiac miesiaczke, nie za czesto ale w sytuacjach waznych ( wyjazd na wczasy, slub ) przesuwalam termin krwawienia i tez wszystko potem wrocilo do normy

Gość lopatka
a jakie bierzecie te tabletki ? jak znajde te fora co czytalam to wkleje linki. Dodam ze mam 20 lat

Nie sugeruj się tym, co my bierzemy bo Twój organizm może źle na nie zareagować. Ja brałam Harmonet, ale głowa mnie bolała dlatego ginekolog przepisał mi Yasminelle. Żadnych skutków ubocznych.