Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....MELANIAAA.....

KIEDY TERAZ ZROBIC TEST ???????

Polecane posty

Gość ....MELANIAAA.....

W pon byl termin @ dzis jest sr i jeszcze jej nie ma... robilam test 2 dni przed @ (bo nie moglam wytrzymac) wynik - negatywny, koljny zrobilam w dniu spodziewanej @ czyli w pn wynik - negatywny... teraz jest 2 dni opoznienia i nie wiem kiedy zrobic... ciaza jest mozliwa, gdyz stosunek byl w dni plodne do konca... Brzuch zawsze bolal mnie tydzien przed @ a 2 dni przed to juz tak masakrycznie bolal ze tabletki szly w ruch , teraz zaczal pobolewac dzien przed @ i tak pobolewa czasami ale bardzo lekko...piersi mam bardzo obolale (ale to zawsze przed@ )

Gość a właśnie że można
zrób jutro z porannego moczu, jeśli jesteś w ciąży to test napewno już wyjdzie

Gość ....MELANIAAA.....
przez to pobolewanie brzucha mysle ze moze w koncu dostane...czy brzuch moze tak pobolewac gdybym byla w ciazy?

Gość bindaska
hej ja zaszłam w ciążę przed miesiączką bo tak potem wynikało z terminu porodu. Dostałam tę ostatnia miesiączkę i zaraz po niej cały czas bolały mnie piersi, co się wcześniej nie zdażało, test zrobiłam parę dni po miesiączce i był pozytywny.Robiłam go po południu około 14.00 i były od razu 2 kreski.

Gość lipcoweczka
Oczywiście, że brzuch może boleć jak na @ a jesteś w ciąży. Ja bym na Twoim miejscu dzisiaj zrobiła test a jak będzie negatywny to jutro poszłabym na test z krwi.

Gość bindaska
no właśnie zapomniałam przez jakiś czas brzuch bolał tak jakbym miała znów dostać miesiączkę. Rób test i sie nie zastanawiaj , nie sa drogie ,a będziesz mieć pewność.

Gość ....MELANIAAA.....
tak myslalam zeby zrobic kolejny test w pt rano...mam juz dosc ogladania 1 kreski... to dziecko nie bylo planowane ale jak zobaczylam 2 razy 1 kreske to tak mi sie smutno zrobilo...

Gość bindaska
spoko ja przez 5 lat oglądałam jedna kreskę, jak mąż kupił test to stresowałam się samym jego widokiem

Gość ....MELANIAAA.....
wlasnie...moj chlopak tez chcial ze mna zrobic test ale zawsze tak robilam zeby byc sama...wiem, ze on bardzo pragnie tego dziecka...dlatego teraz chce odczekac jak najdluzej bo moze jeszcze @ przyjdzie... ale juz powoli trace cierpliwosc...

Gość ....MELANIAAA.....
bindaska - rozumiem ze juz jestes mamusia? :)

Gość bindaska
Tak jestem , mam 1,5rocznego synka, za soba dwie operacje i jedno poronienie oraz wykańczajacą kurację danazolem

Gość ....MELANIAAA.....
czyli nie bylo latwo...ale najwaznijesze ze sie udalo:) dlugo czekalas ze zrobieniem testu?

Gość bindaska
Ja robiłam test co miesiac, więc nie czekałam z tym za specjalnie, wtedy leczyłam się i byłam pod stałym nadzorem gina. Po prostu po miesiączce nie przestał mnie bolec brzuch i piersi, co nigdy się nie zdarzało i wewnętrznie czułam,ze to to i zaraz trzy dni po miesiaczce po obiedzie zrobiłam test, od razu pokazały sie dwie kreski

Gość ....MELANIAAA.....
no tak pisalas wczesniej sorki:) ja siedze i mysle ciagle...eh...mozna popasc w paranoje... zrobilabym teraz test ale boje sie ze znownie wyjdzie...

Gość bindaska
Jeśli wyjdzie negatywny -to nic i tak na to nie poradzisz. Zrób go zaraz, teraz i przestaniesz sie denerwować.