Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

na plaży w stringach

Polecane posty

Gość bogdan-25

Co o tym myślicie. Ostatnio będąc na plaży widziałem dwie dziewczyny koło trzydziestki opalające się w stringach. Bosko się poczułem, gdy leżałem sobie na kocu, a one przeszły sobie powoli koło mnie w kierunku wody. Za jakieś pół godziny wróciły tą samą drogą, całe mokre. Miód.

Gość bogdan-25
szał ciał: Wam może i chodzi o to, by mieć opalony tyłek, a my mamy na co popatrzeć. Korzyść obustronna. Ile masz lat?

Gość goslawa666
Ja też lubię opalać się w stringach :P

no nie wiem jak sobie pomysle ze jakis cap sie slini za mną na te spocone cielsko to mam ochote sie ubrac :O ale cóż... plaża jest plaża :classic_cool: (kobiety na plaży czasami faktycznie są cudne, panowie z kolei w Polsce zostawiają niestety wiele do życzenia :O ) mówię oczywiście statystycznie :P

Gość bogdan-25
ja np. się nie ślinię i nie jestem obleśnym typem. Podziwiam piękne krągłości, to chyba normalne, skoro dziewczyny podają je tak na tacy.

Gość goslawa666
Jak się ma fajny tyłeczek to co mi tam, że jakiś brzydal mnie ogląda. Najważniejsze, że nie może dotknąć :D

Gość bogdan-25
lubie takie tematy to mój juz kolejny :P Tak bardzo lubie opalanie w stringach bo denerwują mnie białe tyłki moj zresztą ze wystawiam na plazy :classic_cool:🖐️

Gość bogdan-25
poza tym, chyba fajnie czuć się atrakcyjną i jak się ma co pokazać, to chyba się powinno

Gość bogdan-25
potem robie sobie szybką przecierke reczną za parawanem z ręczników :classic_cool: jak mi wtedy tryska :P

Gość bogdan-25
ale podszywy

Gość goslawa666
ale najgorsze jest to, że te wielkotyłkowe panie też noszą stringi :P i to już nie jest za ładne :P

Gość burzom siem wystaszylam
gorzej, jak ten tyłek nie jest atrakcyjny...

Gość goslawa666
Ogólnie ten wszechobecny tłuszcz na plaży jest straszny :/

Gość waaallkkaka,a,aa
a po co mic opalony tylek??? tak samo dziwie sie babkom bez gory od stoju po co opalac biust przeciez z gola dupa i cycami nei chodzicie

Gość bogdan-25
ale na szczęście jest wiele dziewczyn z naprawdę fajnymi pośladkami i te wyglądają w stringach po prostu bosko. W te wakacje widziałem grupę kilku chłopaków z dwoma laskami w stringach. Jeden z nich siedział, a laska stała pozując do zdjęcia. Wypięła mu tyłek w tych stringach, a on cyknął. Bosko miał widok.

Gość goslawa666
hehe ;) no ja wolę być cała opalona niż z tymi bladymi miejscami po stroju, ale stanika na plaży nie ściągam :D

Gość nugfdszghjk
a ja mieszkam we Frncji i tu wiekszosc babek sie opala bez stanikow nawet te oblesne pomarszczone nei wiem po co

Gość goslawa666
Byłam na wczasach w Bułgarii i tam też plaża była pełna obleśnych pań bez staników.

ja najchetniej opalałabym sie bez stanika no ale Polska jest Polska a mieszkam nad morzem wiec nad Bałtykiem spedzam większosc czasu latem. Mam obsesję na punkcie tych śladów, nienawidze ich i są dla mnie wręcz odrażające - wiem że to przesada ale jak człowiek coś sobie wmówi to tak jest :P odwiązuje tez zawsze wszystkie sznurki, troczki itd, nie raz ku uciesze sąsiadów plażowiczów zapominałam to zawiązać zanim podnosiłam sie z koca :P

Gość bogdan-25
littlemousie: widocznie uważa, że widok Twojego tyłka jest zarezerwowany tylko dla niego. Dobrze, że nie wszyscy tak myślą.

Gość bogdan-25
szał ciał: opalasz się w stringach, a chciałabyś jeszcze bez stanika. Miałabyś na sobie tylko ten mały pasek materiału, piękny widok

Gość burzom siem wystaszylam
Mousie, albo mu wstyd za ciebie :classic_cool: dla samego siebie przeciez czlwoeik moze sie opalac, nie? co z tego ze cyckow i dupy sie nei pokazuje, ale lepiej bez bialych sladow to wyglada

Gość bogdan-25
burzom się wystraszyłam: cycków i dupy się nie pokazuje? Partnerowi chyba raczej się pokazuje.