Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaciarz_badacz

Lubicie być traktowane jak szmaty? Prawda?

Polecane posty

Gość szmaciarz_badacz

Wytłumaczcie mi drogie dziewczęta, dlaczego jest tak, że gdy traktuje się Was z uprzejmością, czułością to tracicie zainteresowanie? A gdy się Was olewa ciepłym moczem, ma się w przysłowiowej "dupie" - same lgniecie? Sprawdzone! Któraś mi wytłumaczy jak działa albo nie działa kobieca psychika?

Gość kuba.misiaczek1984
Tia. Ile troll ma latek? Jeśli w przyszłości jak dorośniesz i będziesz wyrywał plastiki na imprezie to wtedy twoja teza będzie miało choć trochę sensu . Moja lubi czasami żebym ją zerżnął Ale np. żeby się na nią zlać to chyba bym SAM poszedł do psychiatryka się leczyć . Bo jednaj szacunek do kobiet mam .

"olewa ciepłym moczem" to taka przenośnia :D jemu chodzilo ze jak się panny zbywa to same sie pchają .jesli ty o nie walczysz one nie są zainteresowane. Rozumiesz? Swoją drogą nie mozna tak wszystkich wrzucać do jednego worka . Nie kazda bab jest pusta ;)

Gość kuba.misiaczek1984
acha czyli że się udaje niedostępnego . A bo jawiem czy to takie dobre . Jeśli chcesz zdobyć dziewczyne to nawet dobry pomysł ale jak jesteś z nią to fatalny

Nie do konca sie z Toba zgodze, ja lubie byc traktowana jak szmata tylko w łóżku. Niby to co nie osiągalne bardziej kusi, ale gdyby facet zaczął mnie olewać to kopnęłabym go w dupe.

Gość wertyuiop
Podpisuje si epod tym co napisala Suzi i stokrotka :) TYLKO w łóżku...