Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfghfgf

piosenka o jennifer

Polecane posty

mnie zastanawia czemu tak pokazuje często fotki. czy to chęć pokazania siebie? czy desperackie próby zwrócenia uwagi na siebie przez faceta? czy może coś innego?

obchodzi ;p żeby nie było nie mam negatywnego nastawnia do ciebie tylko ciekawi mnie dlaczego ;) i z tonu wypowiedzi sądzę że chyba trafiłem pytanie tylko które ;D

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
jennifer oprocz tego ze tak ostettacyjnie karmi nas swoim cudownym wizerunkiem chwali sie ze jej mezus gardzi kobietami ponizej 170 cm

nudzi ci się? czyli pewnie należysz do tych wygodnych panienek które robią wszystko byle by inni na nie robili i zwracali uwagę ;p

nielezy mi na zwroceniu na siebie uwagi smiesza mnie komentarze zwlaszcza tych niskich i tlustych lasek ktore wyzywaja mnie od kosciotrupow;) jakie to zabawne lubie jak mi zazdroszcza ,znam swoja wartosc -oczywiscie wiem ze nie jestem najpiekniejsza ,najzgrabniejsza ale jak ktos mi pisze ze mam zjebana figure to jest dla mnie psychicznie chory po prostu:P:P:P

chęć pokazania siebie? wywyższenia ponad innych? czy może po prostu pokazanie że ty nic nie musisz pracować bo inni robią an ciebie? ;p

taaa ty tez widze ze zazdroscisz patrze namiary na jedna z dziewczyna kafe a juz twoj komet ze ma 150 cm w kapeluszu i ta twoja zgrzliwosc ja widze dziekco ze ty masz straszne kompleksy i musisz sobie tu pouzywac na innych a sieie eksponujesz zbey czekac na zachwyty a kiedy sie okazuje ze nie jestes taka cudowna jak myslisz to odrazu posadzasz kogos o zazdrosc przekilnasz i bog wie co a zjebana to ty masz glownie psyche dziecko 23 lata a zachowanie 15 latki

dokladnie - zjebana- musi sie wyzywac na innych pieknych dziewczynach bo to ja podbudowuje, n niestety piekna tzreba sie urodzic co w twoim przypadku nie zaistnialo

Levviatan nie musze pracować i nie bede pracować chyba ze mi sie znudzi siedzenie w domu ,dziecko w przedszkolu ,obiady gotuje tesciowa (w swoim domu) maz przyjedzie z gotowym obiadkie co mam robic ponabijam sie z ludzi na kafe:P:P:P

czyli typowa księżniczka ;D no ale cóż to nie ja będę płakał za 40-50 lat że nie mam emerytury ;p

Za 40 lat napisze że mąż ją rzucił, dziecko się matki wyparło i że nie ma co jeść!!! I kto się będzie wtedy śmiał?? :)

za iles lat bedzie plakala bo zostala sama z niczym maz ktory gardzi kobietami bo maja mniej niz 170 cm bedzie kiedys gardzil i nia bo sie biedactwo zestarzeje zachoruje itp a potem placz bo ja taka sama nieporadna zalezna od meza a jak maz umrze pierwszy co bardzo pewne sirota bedzie chodzila po pomoc do opieki bo swojej emerytury nie ma

Levviatan narazie studiuje po studiach pomysle...;) maz ma mi biznes otworzyć wiec chyba zajme sie czymś swoim hmmm nie martw sie tak o mnie a co do ksiezniczki do Paris Hilton mi daleko ;)ale moze kiedys kto to wie..;)

Gość Halinka czyli zalujesz
💤

trzeba byc bystrym i miec w sobie to cos zeby wszystkich sobie pustawiać: Mąż robi zakupy ,zarabia kase, wozi mama do przedszkola ,robi kolacje:) ja robie sniadanie i sprzatam od czasu do czasutesciowa gotuje obiady a mama przyjezdza mi poprsowac ,zmyc okna ,posprzatać:)

takie ustawanie ma to do siebie że prędzej czy później ktoś się zbuntuje i możesz zostać z niczym. ewentualnie mąż dostanie od innej to czego ty mu nie dajesz

wiesz plus jennifer dla ciebie ze tak potrafisz chwalic sie swoja ulomnoscia zaleznoscia nieporadnoscia naprawde gratulacje dla ciebie nigdy nie widzialam kogos kto bylby dumny z takich cech gratuluje tez swobody w uzywaniu wulgaryzmow no nie kazdemu tak latwo to przychodzi o wlasnie przed chwila zobaczylam jak jakac panne od k.... wyzywasz bravo

hehehhe tez sie ciesze ze sie cieszysz a gdybanie ze moj maz pojdzie do innej ,zdradzi mnie ,zostawi itp wiem chcielibyscie ale niestety to zostaje w sferze waszych marzeń:)