Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaa00

Dziewczyny odpowiedzcie mi bo juz nie wytrzymam! Chodzi mi o profesjonalne odp.

Polecane posty

Gość paulinkaaa00

Czesc, jestem młodą dziewczyna (mam 19 lat) i odstawiłam tabletki anty. W zeszłym miesiącu (pierwszy miesiąc bez tabletek ) okres spóźnił mi się tydzien... ale w koncu dostalam. Teraz tez mi sie spóźnia , zawsze miałam jakieś obiajwy bóle brzucha itp. teraz nic... :( Wogole zanim zaczełam brać tableteki miałam regularne okresy, myślałam,że pierwszy po tabletkach może mi sie spóźnić ale miałam nadzieje,że drugi bedzie na czas. Kochałam sie z moim chłopakiem kilka razy, i po sotsunku miałam nasienie na rękach, klatce piersowej, potem zasypiałam, bardzo często śpie dotykając moich okolic intymnych (czasami robie to przez sen). Mój chłopak mógł mi tez włożyć palce z nasieniem do pochwy. Strasznie sie stresuje, stąd moje pytanie czy moge zajść w ciąże przez palec? Boże, wiem,że to smieszne ale jeśli jest dużo spermy na palcu i jest głęboko wsadzona (tak jak to robił mój chłopak), i jeśli sama sie tam dotykałam. Dodam ze kilka razy troche wypiłam nie byłam pijana,ale może nie zatanawialam sie i mogłam sobie sama nawet palca włożyć do pochwy. Prosze napiszcie mi jaka jest realna szansa, ja poprostu wariuje!

Gość paulinkaaa00
Potem zaraz wziełam prysznic, nie spac a drzemka po..

paulinkaaa00 hahahhaahaha ale sie usmiałam idz sie lecz po nie masz pojecia o tym dziewczyno sex jest dal ludzi co maja jakies pojecie o tym i dla ludzi dorosłych!

Gość wszystko jest możlwe
nawet przeniesienie nasienia palcem :/

Gość anita2222
Wedlug mnie nie ma szans na ciaze, jak dlugo bralas tabletki?? zeby doszlo do zaplodnienia musi czlonek byc w pochwie;/;/ i wytrysk musi miec jakas sile :|

Gość anita2222
Tu nawet sama dziewczyna nie wie, czy byly w jej pochwie czy nie , wiec nie ma co jej straszyc i schisowac, zejdzmy na ziemie!!to tak jak loteria i totolotek ;) moze zdarzyc sie wygrana:D ale raczej nie....