Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PILNA SPRAWA

CZY KTOS TAK MIAL ??? :(

Polecane posty

Gość PILNA SPRAWA

moj problem wyglada tak... mialam problemy z dziaslami krwawieniem... bylam miesiac temu u dentysty i usunal mi kamien.. niestety problem powrocil... dziasla bola sa wrazliwe na dotyk czasem pzry mocniejszym dotyku i szczotkowaniu krwiawia.... plus to ze mam wrazenie nie milego posmaku w buzi i sa lekko zaczerwienione... ide jutro do dentysty... ale czy ktos mial podobnie..? i jak wyglada leczenie? :( nie lubie chodzic do dentysty i sie boje... :( na krwawienia poki co plucze je zimna woda i pomaga... prosze niech ktos sie wypowie w tym temacie :(

Gość PILNA SPRAWA
up ! :( kochani prosze niech sie ktos wypowie :(

Gość moze paste zmieńnnnn
moze spróbuj jakiejś innej pasty, np sensodyny? albo ja miałam kiedyś jedną z tańszych - herbal ta roślinną chyba eukaliptus i dziąsła mi się po niej poprawiły....

Gość PILNA SPRAWA
no ja uzywam blendamed 3D white :( od dluzszego czasu :( szcotkuje 2-3 dziennie, no ale czasami zdarzy mi sie zaniedbac ... :(

Gość tutek-srutek
nie omijaj wiec dentysty, pomoze Ci w tym przypadku- bez borowania i plombowania. Moze masz jakas chorobe przyzebia, ktora trzeba wyleczyc, by zebow nie stracic

Gość PILNA SPRAWA
dziekuje kochani 🌻 jutro ide do dentysty z tym.. ehh troche przejebane z tymi zebami :( podobno 80% Polakow ma jakies problemy z nimi ... no ale coz tak trzeba o nie dbac :)

Gość tutek-srutek
na przyszlosc polecam wiekszy wydatek na elektryczna szczoteczke do zebow- moje dziasla krwawily do czasu, az sobie taka sprawilam. Po kilku tygodniach uzywania elektrycznej dziasla przestaly krwawic- lepiej wymasowane, a wrazenie braku osadow na zebach- fantastyczne!

Gość PILNA SPRAWA
tutek-srutek dzieki za porade :) tez sobie taka sprawie moze ale poki co mnie bola przy szczotkowaniu i sa wrazliwe na dotyk :( sprawie sobie taka jak uda mi sie troche ten bol okielznac :) jeszcze raz kochani dziekuje za wypowiedzi 🌻 😍

Gość fdhfhdg
Idz do zwyklego zelakarza, krwawiące dziąsla to nie zawsze objaw problemow dentystycznych.

Gość kociopsiar
Kup pastę do zębów wrażliwych a nie wybielajacą. Dodatkowo płyn do płukania dla wrażliwych. I super miekką szczotkę