Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!!!!!!!!!! :(:(:(

ocencie moja figure.

Polecane posty

Jak dla mnie to cud miód i malina :D naprawdę boskie ciałko, zazdroszczę, bo ja jestem chudsza :/ a te szersze bioderka naprawdę wyglądają seksownie i faceci to lubią.

nie wciagnełam, wyprostwałam sie.. czyli dochadza jeszcze nogi coz... powiedzialam mu '' a ty to moze model" ale urazilo mnie to

Gość to znowu ja hehe
oho rzata zmieniła nieco fotkę po delikatnej sugestii ;) tylko oczy znowu rozjaśniła :P

topik wydaje mi sie prowokacja:) "jaka to ja jestem piekna slodcie mi" twoje plusy: - duzy cycek -płaski brzuch minus:-niski wzrost -krotkie nogi - 2-3 jakbys schudla to mysle ze byloby lepiej

haha:classic_cool: Karaja, bo ci żyłka pęknie :) nie spinaj się tak :) Czyżbyś miała taki sam kolczyk w pępku ? i to Cię tak ubodło? Bo mnie zdezorientowałaś tym postem pełnym jadu:classic_cool: moja twarz, jaka by nie była, nie dyskwalifikuje mnie w takich topikach. Chocbys tego bardzo chciala, mam prawo sie wypowiadac, zwlaszcza, gdy jestem o to pytana. Ciebie niestety dyskwalifikuje totalne odmóżdżenie, dlatego zamilcz:) cofnij się do podstawowki, nie z przymiotnikami piszemy łącznie :) 👄

nie chce miec niedowagi ;/ dobrze dziekuje bardzo za komentarze, spróbuje cos z sobba zrobic.. pozdrawiam

rzata dziecko z małpią mordą, że ty nie wstydzisz się pokazywać swojego zdjęcia, jest tak okropne, że rzygać się chcę. I nie udawaj tutaj wielce inteligentnej panienki, bo jedynie jesteś pustą dziewczyneczką, myślącą kim to nie jesteś! Obleśna jesteś i tyle. łeeee.

Gość cecil89
moglabys troche zrzucic z brzucha, to FAKT. ale poza tmy jest spoko. no i przeciez wcale nie masz szerokich bioder na tej focie...

Gość lof yt or hejt yt
jennifer8787*** od kiedy wzrost 163 jest wadą? :D poza tym po co ma chudnąc, skoro wage ma idealną :o ewentualnie jakby chciała mogłaby porobic 6weidera tylko dla siebie. załamana: reszta to geny. masz taki typ figury i nic z tym nie zrobisz.

Gość jakas karaja
zalzyla na szybkiego profil i stara sie pojechac po ambicji :D:D slabiutko 🖐️

Gość kolczyj fuj
kolczyk w pępku- katastrofa! czy w d.. też masz kolczyk?

nie mam i mysle czy nie wyciagnac, bo ropieje gówno :/ 6weidera kiedys robilam ;) i tez mysle czy znowu nie zaczac ;p

Levviatan no i prawidłowo ,nie lubie kafeteryjnych przegrańców:) ,moj maz jak zobaczyl jej zdjecie i wzrost powiedzial tej pani juz dziekujemy:D

Gość to znowu ja hehe
rennifer czy jennifer wytykasz komuś krótkie nogi? ehehehehe... a ty przepraszam jakie masz, długie?? rzata masz w oczach promienie rentgena skoro twierdzisz, że ich nie rozjaśniałaś ;) nie pierdziel dziewczę, bo już ci mówiłam, że wiem co mozna robic z fotkami, ale ty jak zwykle będziesz do upadłego twierdzić, że nic nie robiłas z tą fotką, będziesz wciskać każdemu, że jest kolorowa :P

Gość kafeterianka)))))))))))))))
jennifer ty czesto cos o tym mezu wspominasz... moze on ci tylko tak mowi, bo widzi jaka dumna jestes i nie chce cie ranic:?

mi się kolczyk nawet podoba. masz ładną figurę i twój wzrost jest okej. chłopacy nie lubią chudych, wysokich szkap ;) a ty jennifer ogranicz solarium i unikaj przesycania kolorów.

dla niego 163cm to moze miec dziewczynka 14 letnia a nie kobieta i "kaczych " nozek tez nie uznaje :P a moj maz to nie byle jaki kafeteriusz nie jakas miernota czy prawiczek z kafe tylko inteligentny wyksztalcony:) i bogaty mezczyzna:).Ciesze sie ze wszystkie moje kolezanki mi go zazdroszcza a zadna nie ma u niego szans tylko ja:P wiec czuje sie wyjatkowa

Gość to znowu ja hehe
renifer jesteś wyjątkowo pusta, tak jak 90% dziewczątek z kafe, ale ty chyba wiedziesz prym jednak ;)

Gość kafeterianka)))))))))))))))
ale skad ona wie ze autorka ma krotkie nogi? na zfj fakt sa do polowy, nawet nie.. ale o tym nic nie swiadczy.. inaczej jak ktos robi zdj a inaczej jak sami je robimy.. a autorce chodzi o brzuch i biodra, wiec przykuła uwage na tym.. jennifer zal mi ciebie, twojego ryja i mezusia.....

"będziesz wciskać każdemu, że jest kolorowa " to takie moje zboczenie. najpierw robię czarnobiałą fotę a potem wciskam ludziom, że jest kolorowa :classic_cool:🖐️ a nuż ktoś uwierzy ???

wasi faceci kaza wam zapierdalac jak robolo po 8 godzin dziennie a moj do mnie mowi: kwiatuszuku chce zebys sie czula jak ksiezniczka nie musisz pracować ,gotować:P:)

nie mam kaczych nozek !!!!!!!!!!!!!! ;((((( kacze maja czeszki

no kurwa jestescie tape czy nie wydarzone umyslowo jak przy wzroscie 163cm mozna miec dlugie nogi ,nie znam takiego czlowieka buhahaha i kto tu jest tepy?

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiip
jennifer8787-naprawde sie sobie podobasz?:O pogratulowac samouwielbienia......... 🖐️ autorko-jest ok:)

Gość to znowu ja hehe
gwiazda from ameryka a ciebie chłopacy podziwiają? buahahahahahahaha... bosze, kto tu siedzi na tym kafe?

'dla niego 163cm to moze miec dziewczynka 14 letnia a nie kobieta i "kaczych " nozek tez nie uznaje' wzrost u doroslych kobiet 163cm jest jak najbardziej normalny. chyba nie jest tak wyksztalcony. nie kazda dziewczyna o wzroscie 163 ma kacze nozki. zreszta wiele wysokich dziewczyn ma krotkie nogi dlugi tulow - wtedy to okropnie wyglada. ;i bogaty mezczyzna' najważniejsze :D 'Ciesze sie ze wszystkie moje kolezanki mi go zazdroszcza' zazdrosc kolezanek jest rowniez wazna 'a zadna nie ma u niego szans tylko ja' jesli lubi transwestytow to owszem, szanse masz tylko ty :D