Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!!!!!!!!!! :(:(:(

ocencie moja figure.

Polecane posty

dziekuje ;) na obcasie super wygladaja.. a ty jak ubierzesz szpilki to wygladasz jak zyrafa!!!! a twoje nogi przy niedowadze sa niezle kosciaste ;/

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
jennifer8787*** dziekco ty powaznie jestes chora na umysle i powiem ci nic nas nie obchodzi opinia twojego chamskiego bezwartosicowego meza bo czlowiek ktory gardzi osobami o jakims tam wzroscie jest zerem ale nie ma co dobraliscie sie idealnie a czy dziewczyna ma ktorkie nogi to nie wiesz bo nie widac na zdjeciu a wzrost nie mowi o nogach ale masz z amalo rozumu i inteligencji zeby to wiedziec pozatym dziewczyna nic chudnac nie musi Nie kazda kobieta jest zwuchrowana i chce wygladac jak niedozywione dziekco czyli ty

ja do moich nog nie mam zadnego ALE... tulów i nogi mam okk, taki sam.

tak sobie vtlumaczcie grube niskie pasztety ,przechodzac kolo was moge wam co najwyzej splujnac na wasz maly niedowiniety mozg:) tyle w tym temacie

poza tym nawet jak bym zrobila sama sobie zdj nog to nie wyjdzie ;/ bo albo beda z gory albo z dolu ;/

jennifer8787*** i juz skoncz z tym swoim mezem bo jestes komiczna kobieta szczelsiwa spelniona w zwiakzu i akceptujaca siebie majaca ukochaneog meza nie bedzie pierdzielic o tym caly dzien na kafe i wstawiac sowich zdjec bo ma swoje zycie i nie potrzebuje aby wszyscy o nim wiedzieli bo pielegnuje je w zaciuszu domowym i nawet stroni od takich tekstow jak Twoje wyraznie widac ze mas zkomplesy i porbujesz na kafe przekonac siebie i innych ze masz lepsze zycie niz naprawde

Gość to znowu ja hehe
no k**wa jestescie tape czy nie wydarzone umyslowo jak przy wzroscie 163cm mozna miec dlugie nogi ,nie znam takiego czlowieka buhahaha i kto tu jest tepy? renifer a słyszałaś coś o proporcjach? nie masz chyba pojęcia, że bywają niskie kobietki z odpowiadnimi proporcjami, kiedy się na nie patrzy, ich nóżki wydają się ''długie'' rzata, tak inteligĘtni jak ty to tylko zauważą zapewne ;)

autorko - masz śliczne ciało. krągłości dokładnie tam gdzie powinny być. ktokolwiek ci powiedział że nie wyglądasz fajnie chciał ci sprawić przykrość ale nie wybrał dobrego argumentu żeby cie obrazić ;) jennifer8787*** - dziewczyno ale paszczur z ciebie. Masz twarz jakby pociąg cie rozjechał... Jakbyś jeszcze zachowywała jakiś poziom w swoich wypowiedziach to chociaż inteligencją mogłabyś się pochwalić. A tak to tylko żeby zabłysnąć możesz rozstawić nogi przed facetem 💤

gwiazda - dziekuje! nie przejmowalam sie nigdy i teraz tez sie przejmowac nie bede :)

dziekuje wam wszytkim ;))

Gość piiiiiiiiiiiiiiiiip
jennifer- chciałam byc grzeczna ale przy tobie to niewykonalne. zeby byla jasnosc. jestes mlodsza i szczuplejsza niz ja ale jestes brzydka ,zasuszona i asexualna. szkoda ,ze tego nigdy nie zrozumiesz. nie masz ladnego ciala .masz same gnaty w nieproporcjonalnej obudowie. kropka amen. nadymaj sie ile wlezie:D

Gość to znowu ja hehe
gwiazda from ameryka nie mowie, ze mnie podziwiaja. zeby nie bylo, nie chodzi mi o wysokie tylko wysokie i chude - wtedy wyglada to najgorzej a co, należysz to chudych+wysokich szkapek? żeby nie było, nie chodzi mi o niskie czy wysokie :D chodzi mi o to dziwne wyrażenie CHŁOPACY gwiazdko ;) :D

Gość takasobiemala
pewnie koleś ma małego i musiał się dowartościować. Mam tylko 16 lat, ale uważam że masz świetną figurę. Wiele ci pewnie zazdrości.

nie jestem tego swiadoma ;)) na siłownie sie skusze ;))

Gość emmmmmmmmmm wtf
jennifer coś tam ale przeciez ty wcale nie masz długich nóg? wrecz powiedziałbym że krótkie w proporcji do reszty ciała. ogólnie masz męską budowę, jesteś taka przysadzista - nie wychudzona, ale tez nie kobieco zaokrąglona, robisz wrażenie kulturystki. osobiście wolałbym albo kobieco zaokrągloną albo filigranowa i wdzięczną, dziewczęcą a taka jak ty u mnie napakowana jak sterydziarz nie ma szans więc ogarnij się panienko. no może gdybys jeszcze inteligencją błyszczała lub była ujmująca to bym cie zechciał, ale tak to odpada skarbie.. więc nie pojeżdzaj czyjes figury bo sama jestes jak tu juz ktos nadmienił nieco aseksualna, kompletnie nie pociągasz. i twarz tez nie najurodziwsza :O

Gość P.R.Y.M.I.T.Y.W.
jennifer--> rzekomo masz bogatego meża? :-D To dlaczego mieszkasz w takim starym chlewie??? I dlaczego nosisz takie ohydne łachy??? Weź tą bajkę o ''mężu'' wciśnij obie głęboko na półkę,bo mało kto tu to łyka. Szukasz ojca dla córki ? To nie łap go na swoje ''wdzięki'' bo nigdy nie przedstawisz dzieciakowi tatusia :-D

jennifer8787*** dziecko gdybys akceptowala siebie swoj wyglad bylabys zadowolona z niego nie bylabys taka wredna i zlosliwa i akceptowalabys innych ale jak problemy z akceptacja poczuciem wartosci to potem dostaja ludzie na mozg jak ty fakt bozia wzrostu ci nie oszczedzala ale za to poskapila urody figury seksapeal'u rozumu inteligencji itd takze nie masz sie czym szczycic i nie masz prawa dziecko obrazac innych