Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!!!!!!!!!! :(:(:(

ocencie moja figure.

Polecane posty

dzis sie dowiedzialam, ze nie mam figury :( brzuch gruby, a biodra za szerokie ;/ prosze ocencie mnie! i powiedzcie co mam zrobic, zeby było dobrze... jakie cwiczenia, diety ;((

za gruby w sensie ze mi te kosci odstaja po bokach ;((

Chyba oszalałaś, wyglądasz świetnie! Zazdroszczę figury (w sensie pozytywnym oczywiście) :-D A ci, co piszą inaczej, to chyba jakieś zakompleksione laski :-/

powiedzial mi to kolega ;( bylam dzis na basenie krytym... teraz mam kompleks ;((

waze 50kg, dbam o ciało, nigdy nie uwazalam ze mam super figure, ale tez nie uwazalam ze jej nie mam. A dzis sie dowiedzialam ze jestem za gruba i powinnam schudnac.. ehh nie wiem co robic ;(( wiecie jak ja sie poczułam..

1) większe majtki bo te si się wrzynają 2) masz szerokie biodra 3) szeroki biodra i duża pupa są bardzo seksowne :) wniosek masz bardzo ładna figurę :)

kolczyk tu jest najmniej istotny.. mozna zawsze kupic inny.. a z figura trzeba sie meczyc.. naprawde uwazacie ze figure mam fajna? i tak czuje sie jak jakas głupia, zakomplesiona dziewczyna.. po co on to mowil ;( moze naprawde gdzies sa jakies niedoskonałosci..? przyjzyjcie sie :(

im nizej tym nogi chudsze... chodzilo mu o biodra i brzuch ;(

Gość dewaa
za ciasne gacie reszta ok

tak sobie tlumacz powinnas sie pokazac z innej perspektywy;) pozatym nie pokazalas nog ,pupy ani ramion ,moze jestes barczysta? ,niska i fak faktem masz szerokie biodra a jki masz wzrost?

rzata małgo jesteś wieśniarą na maxa, masz beznadziejną twarz, ogromny nochal. Powiedz jak możesz zwracać komuś uwagę na wygląd czy dodatki? Jak ktoś lubi to ma! Co cie obchodzi jaki ma kolczyk? Twoim zdaniem "wsiowy" , a Jej zdaniem fajny. Beznadziejna jesteś dziecko. Obserwuje twoje wpisy i rzygać mi sie chce. Jestem tutaj od tak dawna, i zauważam, że takie dzieci jak ty lubią być " niby gwiazdkami". Nareszcie szkoła się zaczyna!!

Jest ok, nic nie musisz zmieniać ;) A ten kolega to pewnie sobie żartował :)

163.5 cm nie jestem barczasta, jestem drobna..

mówil to tak przekonywująco..

Karaja po co jezdzisz po dziewczynie ,sama sie pokaz ! rzaga ma dziewczeca urode dzieki czemu wyglada mlodo i w cale nie jest brzydka -jest naturalna a ty chyba jej zazdroscisz

Gość świnka piggy
wcale nie masz ładnej figury (może z wyjątkiem cycków, choć do końca i tak nie wiadomo, bo sa w staniku), w okolicy pasa i talii co tu dużo mówić masz deformacje, przecież to widać.. ale i tak będą Ci słodzić, bo nie napisałaś w tytule ''zobaczcie jaka jestem piękna'', taka prawda

Jak dla mnie to cud miód i malina :D naprawdę boskie ciałko, zazdroszczę, bo ja jestem chudsza :/ a te szersze bioderka naprawdę wyglądają seksownie i faceci to lubią.

Gość osóbka :):)
oooj dzieci dzieci ,pewnie to jakis głupi gowniaż powiedział nie zansz swojej wartosci od takie głupie myslenie gowniazy tylko wyglad sie liczy a Ty sie przejmujesz ,a pozatym trzeba było mu cos powiedziec:/ jesteś normalna dziewczyną

jesli chodzi o brzuch to na pewno cie klamal bo na moje okoz plaski chyba ze wciagnelas do zdjecia;) ja waze przy wzroscie 173cm -50kg;) wiec wcale tak malo nie warzysz

Gość smart girl
Dziewczyno, czy Ty jesteś normalna? Po co robisz sobie zdjęcia i dajesz je do "ocenienia" na forum? Dobrze wiesz, ze masz ładne ciało i chciałaś to usłyszeć od ludzi... A ten kolczyk mówi dużo o Tobie... znam kilka dziewczyn, które mają kolczyk w pępku i wszystkie są głupimi dziwkami... nie zdziwiłabym się gdyby w Twoim przypadku było inaczej. Uprzedzając wszystkie teksty, że jestem zazdrosna itp. mówię, że NIE. Jestem jeszcze szczuplejsza od niej a po hormonach cycki urosły mi do 70D. NICZEGO nie zazdroszczę. Dziewczyny błagam więcej szacunku do samej siebie! Jeśli nawet jakiś koleś powie Wam, że jesteście grube to współczuję znajomych! Niech wypierdalają, albo jak im się nie podoba - nie patrzą. Jesteśmy wartością same w sobie nikt nam nie musi tego udowadniać!

jeniffer a tobie proponuję jeszcze więcej polatać po solarium, fuuujjj. Zazdroszczę??????? Jaja sobie dziewczynko robisz??????? Nie zła jesteś haha;) Może ty jej zazdroscisz, bo wsióry z was okrutne. Może ze dwie dziewczyny są tu ładne, ale bywały tu kiedyś. Bo teraz to zrobił się tutaj niezły burdel. Gwiazdki, gwiazdeczki Boże:)