Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca kropeczka

Sasiad zalal mi mieszkanie i nie chce by poszlo z jego polisy-co robic?

Polecane posty

Gość pytajaca kropeczka

Twierdzi,ze to sprawa spoldzielni mimo iz wodomierz pekl w jej mieszkaniu, co w takim ukladzie powinnam zrobic ? I ja i on mamy ubezpieczone mieszkania.

Gość jagodzianka z jagodami
niech mąż na niego huknie i już :D mnie zalano 3 x i 3 x zwrócono koszty remontu

Gość dvdfbvdfb
Sąsiad sie myli to sprawa wlasciciela lokalu, w koncu po cos ma ubezpieczenie? Mialam podobna sytuacje- to ja zalalam. Bez laski albo zglasza do ubezpieczalni ,albo placi z wlasnej kieszeni.

Gość zgłoś to
do spółdzielni ale zrób zdjęcia szkód !! to ważne !! ale myślę że to sąsiad musi zwrócić koszty remontu

Gość pytajaca kropeczka
on zalal nas kilkakrotnie i nawet przepraszam nie powiedzial, kupowalismy farbe i moj maz malowal za nich sufit, wiec o zwrocie kosztow przez niego nie bylo mowy, jednak teraz gdy chce przeprowadzic to przez TU on odmawia podania polisy - co ja mam w takim ukladzie zrobic ? :(

Gość zona ...........
pewnie nie ma ubezpieczenia dlatego sie stawia........ ja bym zglosila do ubezpieczalni......

Gość jagodzianka z jagodami
widocznie zbyt malo konsekwentni jesteście :o ja bym nie dała sobie z kieszeni wyjac pieniedzy tak ,co to znaczy ze poraz kolejny bedziesz za swoje kupywla farbe

Gość pytajaca kropeczka
i chyba tak zrobie, ze zglosze do TU, przyjdzie rzeczoznawca i na pewno pojdzie na gore do sasiada, wiec nadam sprawie tok a on niech wybiera co woli - albo z polisy albo z wlasnej kieszeni :( Dziekuje Wam za wypowiedzi