Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

POMOCY!!! PYTANIE!!!!

Polecane posty

Gość m@łp@
książki się nie zmieszczą wiem bo sama byłam taka naiwna

Gość jagodzianka z jagodami
ja mam 2 jedna lacoste sportowa jak ide w adidasach czy jakoś luźniej albo torebke / torbe z zary ale badziewie sie przetarła

no wlasnie a 2 ze sa niepraktyczne jak na siłe wepchniesz ksiązki to jakis dziwnu ksztal przybiera albo nie moge jej potem dopiąć nosilam jak mialam po 4/5 lekcji i tak sie wkurzałam

w zarze :) to nowa kolekcja zdaje sie na jesień !

myśle że 119 do 199 zł z doświadczenia wiem ze warto poczekać troche bo wyprzedaja potem a na pewno w październiku beda nowe , wiecie ja swoje właśnie kupywałam od razu w sezonie płaciłam po 200 zł a potem przychodze i za 100 :o wiec dziewczyny trzeba polować ! jeśli macie w pobliżu zare to warto sie przejść i zorientować

faktycznie mniejsza,ale z tego co wiem to jedna z mojej klasy miała torbe z reeserved ładna i duza dlatego tak mi sie przypomniało,fajne ma też mango ale ceny tez sa 'fajne'

no dobrze ale co Ty porównujesz kiedyś a dziś ? czasy sie zmieniaja, a ocenianie z góry kogoś że jak woli torbe do szkoły zamiast plecaka jest dopiero ukazaniem poziomu intelektualnego :o przepraszam to teraz każda kobieta dziewczyna która nosi torebke idac do pracy szkoly na studia to debil ? :o

Gość Ile trzeba
Ja z góry wiem, że torby sprawdzają jak ma się z trzy lekcje; jeśli więcej to możesz kręgosłup sobie zniszczyć. Tyle fajnych plecaków jest.

wiem wiem , ja sama mam 3 torebki tylko ale wlasnie z mango i zary bo odkładalam chociaż ta z zary jestem zawiedziona bo sie przetarła ,również ma łancuszek taki jak na tej czarnej torbie ale 1 i zrobił sie gdzie nie gdzie miedziany :o

mój tez ale jesli juz z tych dwóch miałabym wybierac to ta siwa. Chociaz nie lubie kupywać przez neta bo ja musze sie z bliksa przygladac i przemyslec zakup a tak bym sie wkurzala ze kupilam a tak naprawde nie wiem jak wyglada :o