Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladymarmolada

kłopoty z facetem....

Polecane posty

Gość ladymarmolada

mam problem... mam faceta ktory moze najpiekniejszy nie jest, figure ma doskonala a twarz przecietna, z kolei wszystcy mowia ze ja jestem piekna i powinnam wybrac pieknego faceta.. ale wcale mi sie nie podoba jak za facetem ogladaja sie laski.. a taki wycackany pieknis tez moze myslec o sobie ze jest bogiem i szukac niewiadomo czego na boku.. dlaczego ludzie tak mowią;/?? ostanim brzydalem nie jest, mi sie np podoba.. dba o siebie o twoje cialo, jest dobry dla mnie,dba o mnie, chce mi zapewnic wszystko, martwi sie o nasza przyszlosc..(jestesmy na studiach)jestem z nim 2 lata i planujemy spedzic zycie, ja wybralam go to dlaczego rodzina to komentuje???? chyba wazniejsze jest co soba reprezentuje.. zreszta mowi sie ze to kobieta jest ozdobą związku i ma blyszczec przy facecie..mam kolezanki ktore pieknoscia nie grzesza nie powiem.. a maja w miare ladnych facetow i nikt nie mowi ze są dla nich za brzydkie.. co o tym myslec????

Gość rudanaturalnaDD
i co cholere to piszesz? zal mi cie. powinien z toba zerwac

Gość ladymarmolada
niby z jakiego powodu;/ ? nic złego nie napisałam.. po prostu mam dosc gadania ze strony rodziny..

nic nie myslec, tylko jesli go kochasz to badź z nim a to co mówią na ten temat inny możesz miec daleko w tyle. Co to ogólnie za pomysł aby się tym przejmowac?

Gość ladymarmolada
bo ojciec wszystkim rozpowiada.. jak ktos mnie pyta czy mam faceta to ojciec od razu mowi ze jest brzydki;/

bardzo madrze piszesz, powinno liczyc sie to co soba reprezentuje, jaki jest w stosunku do ciebie, poza tym to twoj facet, twoj zwiazek, ty go kochasz i to tobie ma sie podobac. a piekna kobieta i piekny mezczyzna to stereotyp. liczy sie wnetrze, a nie twarz, ktora zawsze mozesz zmienic, a duszy i serca juz nie

Uważam, że lepiej miec przecietnego faceta, którego kochasz, który kocha Ciebie i jest dla Ciebie dobry, niż jakiegokolwiek innego z którym miałabys byc nieszczęąliwa.. nie można podlegac presji otoczenia czy rodziny, nigdy ! :)

Gość z drugiej strony
jest mnostwo zwiazków gdzie rady rodziny sa dobre, a to okazuje sie np po slubie

hey:)ja mialam kiedys podobna sytuacje.Moja rodzina tez mi mowila ze jestem dla niego za ładna i wogole stac mnie na wiecej...ale mi to jednym uchem wlecialo a drugim wylecialo:)jest dla mnie bardzo kochany bardzo dobry i wogole chyba nie mam na co narzekac...jest takie powiedzenie" z pieknej miski sie nie najesz" ja tez tak uwazam chodz sa pewnie piekni faceci i dobrzy..ale jestesmy juz razem 5 lat za rok planujemy slub...moja rodzina pogadala i przestala-->powiedzialm im ze jak sie nie podoba maja nie patrzec i to ja z nim bede zyla a nie oni!.Najwazniejsze ze sie kochamy Ijestesmy razem szczesliwi:)i nie zamienilabym go nigdy w zyciu na zadnego innego faceta:):!!KOCHAM GO!!;**:)

Gość ladymarmolada
ja też tak uwazam:(( jednak bylam kiedys z facetem naprawde przystojnym, mojej mamie sie podobal.. ale co z tego wyszlo lepiej nie mowic.. oklamywal mnie, doszlo nawet do tego ze szarpal w kazdym badz razie nei nadawal sie do zwiazku i co z tego pieknosci;p