Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam aż 15 lat i się pytam

Co byście zrobiły/a może co zrobiłyscie w takiej sytuacji

Polecane posty

Facet za wami lata długie miesiące. Nie ufacie mu bo byłyscie wiele razy skrzywdzone on o Tym wie. Ale stara się nadal mówi ,ze kocha prosi o zaufanie. Wyzywa na innych facetów ,ze to skurwiele,ze on tak się zawsze stara i nic mu nie wychodzi...On sam dba wysyła codziennie wiadomosci w kazdej wolnej chwili przyjezdza kupuje prezenty.. I gdy wy nabieracie zaufania on znika bez słowa nie odbiera telefonów nie odpisuje na smsy...( Jak takiego typka nazwać jak mu dokopać ?

Gość pewnosci nie ma nigdy
pakuj plecak do szkoły 🖐️

40:( a ja 33

Gość pewnosci nie ma nigdy
15 letni facet ? buhahaha :D facet zaczyna się od lat 20 reszta to dzieci 🖐️ z takimi problemami na bravo.pl :classic_cool:

wstydzę sie bardzo swojego wieku ... wiem ,ze zwiazek z mlodszym kazdy krytykuje...a ja juz jestem zmeczona ehh

pewnosci nie ma nigdy- mylisz sie facet nawet 40 letni to nie facet

Gość SZCZESLIWA zona
facet musi mieć minimum 50 ,najlepiej ze spadkiem i rentą :)

Gość Agresssivvva siwwwa
Moim zdaniem zachował się jak większość facetów. Biegał za Tobą do momentu kiedy nie mógł Cię zdobyć, kiedy przekonał się, że ma Cię w garści, po prostu odpuścił.

Ja pierdzielę, biegał za mną az mnie nie zdobył:(? czy ludzie nie mają nic innego do roboty? Do cholery biegać tak długo aż zdobędzie? a potem się nudzi? I to niby ktoś kto chce załozyć rodzinę(jest po rozwodzie) A nie strata czasu na to pieniędzy itp?( duza odległosc miedzy nami była) To powyzsze to mniej ważne...Ale sam fakt sumienie. Czy taki człowiek je ma? Odchodzac czy zdaje sobie sprawę ze pojawił się w czyimś zyciu i zostawił po sobie bałagan? Czy nie boi się ,ze kiedyś ktos zrobi tak z nim? Czy wogóle nie ma wstydu?

Udawał przyjaciela itp. Ok może mu przestałam odpowiadać.Rozumiem. Ale czy nie można zachowac klasy? Powiedzieć wprost? Tylko spieprzać jak ostatni dupek? Pisałam ,że chcę to usłyszeć nic cisza...a przeciez wystarczy napisać smsa. I te jego słowa ja cię nigdy nie skrzywdzę. Jestem dobrze wychowany i szanuje kobiety:/ I to jest szacunek???????ignorowanie???? Wiedział ile w zyciu przeszłam...to jeszcze on musiał dowalic...

Gość irqa.
oj dziewczyno powiem ci tyle. Bylas dla niego za kosztowna. Pewnie znalazl galerianke w twoim wieku i posuwa ja za tusz do rzes. A ty mu nie dalas to stwierdzil ze po co sie wysilac,pedofil yebany. Nie ufaj facetom. Mnie jeden starszy tak wykiwal (mial 24l a ja niecale 16), odebral mi dziewictwo SILA.A ja ciagle zamydlalam sobie oczy ze to tak wyglada ten sex.Dopiero dzis moge powiedziec ze sk.urwiel mnie zgwalcil! Tak to za mna latal,a jak tylko zaliczyl to potem udawal ze mnie nie zna a ja chodzilam z rozerwanym kroczem.