Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrvvc54bv

Hahaha wiecie jaką mam koleżankę, żal mi jej

Polecane posty

Gość tyrvvc54bv

Ma 20 lat a wygląda jak dziecko :D Jest niska i chuda, mówiła, że waży 43 kg :O Masakra... Poza tym nosi push-up, widziałam w przebieralni jak wygląda bez stanika :D :D :D Nic dziwnego, że nikt jej nie chce, lol

Gość jakas tam...
Jesteś żałosna!

No, rzeczywiście fajna z Ciebie "koleżanka" skoro wylewasz swoje frustracje na forum obgadując koleżankę🖐️

Gość tyrvvc54bv
Nie mam powodów do frustracji :P To nie ja wyglądam jak 15-latka :D Czyżbym trafiła w twój czuły punkt? :D

Gość Jeden znak zapytania w
Za 20 lat Ty będziesz wyglądać jak dzidówa , a ona jak 25 latka :)

Niestety nie :) W takim razie czemu mówisz tak o niej w taki sposób, pewnie myślisz, że wszyscy przychylą się do Twojej opinii i zaczną mówić jaka jest beznadziejna :D ? Żałosne, masz mentalność dziecka z gimnazjum.

soszaglebianka - w sumie masz racje, z gimgównem nie będe wdawać się w dyskusję ;)

Gość snake333
Żal to mi Ciebie! Naprawdę zastanawiałam się czy w ogóle napisać, bo aż szkoda mi swojego czasu, żeby jakoś się do tego ustosunkować...kiedyś może się wszystko odwrócić i Ty możesz wyglądać jak stara, zgorzkniała baba, na dodatek z nadwagą, a tej "koleżance" będziesz zazdrościła dziewczęcej twarzy i sylwetki. Wiesz co? ja również byłam bardzo szczupła i często złośliwie to komentowano, tylko, że teraz mam 33 lata i suuuuer figurę, noszę też push-up i nie widzę w tym nic śmiesznego....