Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak śluzu plodnego

brak śluzu plodnego

Polecane posty

Gość brak śluzu plodnego

Cześć. Czytam te wasze topy i stwierdzam że nie mam płodnego śluzu! Albo jest gęstawy albo rzadki ale zawsze taki białawy, a nie przezroczysty. Co może byc przyczyną? Dodam że na pewno nie infekcja bo 3 tyg. temu cytologie miałam robioną i jest ok. Dlaczego tak sie dzieje?

Gość brak śluzu plodnego
???????

czasami śluż jest w macicy i jest nie widoczny albo nie wyczuwalny,kompletnie nie masz sie czym przejmować. musisz obserwować swój cykl i dokładnie poznać moment owulacji, np za pomocą testów, termometra czy bolu owulacyjnego

jeśli Cie to pocieszy to u mnie też jakoś tego śluzu mało..Wczorak go trochę widziałam i był ciągnący a tak to lipa...To że jest biały to nic nie szkodzi bo pochwa wydziela cos białego i ten śluz może od tego być biały tak gdzieś czytałam..Na poprawę śluzu możesz brać kapsułki oleju z wiesiołka bierze się je od pierwszego dnia cyklu do owulacji..Ja zaczynam od kolejnego cyklu z wiesiołkiem..no chyba że ten śluz który był wystarczy plemnikom do przeżycia w co wątpie :(

Gość brak śluzu plodnego
czyli to ze ja go nioe widze to nie znaczy zego nie ma?

tak czasem ta bywa że jest on wewnątrz możesz to sprawdzić wkładając palce i objeżdżając nimi dookoła może wtedy wyciągniesz więcej...