Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zodiakalna panna

Kto ma urodziny 26.08?

Polecane posty

Gość Zodiakalna panna

To już jutro:)Wpisywać się panny

Gość gdyby mnie nie bylo jutro
wszystkiego najlepszego 🌼

Gość Zodiakalna panna
paulina 23 spadaj:Onie psuj mi nastroju:O

Gość Zodiakalna panna
gdyby mnie nie bylo jutro -dziekuje:)

ja mam jutro urodziny:) i Wszystkiego najlepszego🌼 Napisz jaka jestes z charakteru ciekawe czy mamy cos wspólnego:)

Gość Zodiakalna panna
Bunia to najlepszego🌼 Ja pedantka,wszystko poukladane,lubie planowac i wg tego zyc,punktualan(nie cierpie spoznialskich-od razu wykreslam ich ze swoich znajomych),nie lubie zmian-takze w zyciu,szybko sie przywiazuje do osob,rzeczy i niechetnie nawet z drobiazgami rozstaje,kazda rzecz,sytuacja ma u mnie miejsce wierna kobieta,przyjaciolka,w milosci,przyjazni daje z siebie taka konktetna osoba,duzo czasu potrzeba,zebym komus zaufala wszysto ale jak sie zawiode drugiej szansu u mnie nie ma oszczedna ale nie chytra moze jeszcze sobie cos przypome a Ty jakie masz cechy?

Gość Zodiakalna panna
Nikt wiecej?

moja siostra tez panna, a nic sie nie zgadza z tym co napisalas ;D powiedzialabym, ze jej cechy sa odwrotne do twoich ;DD ale moze jeszcze ztego wyrosnie ;P

ha podobno wredna suka niepopuszcze nikomu niedaje sobie w kasze dmuchac punkutalnosc jak najbardziej i zgadzam sie z toba .Mozna mi zaufac tak samo zdrady nieuznaje pomagam kazdemu jak moge osuwajac swoje problemy na bok.Hmm pyskata wygadana;./przyjaciółka jak najbardziej.HMM oszczedna moze nie ale tez nie chytra