Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam amnezję

Dlaczego tego nie pamiętam i nie mogę sobie tego przypomnieć?

Polecane posty

Gość chyba mam amnezję

Właśnie przed chwilą czytałam zastrzeżenia do pewnego filmu, że była w nim za jasna krew, i w tym momencie coś mi zaczęło świtać w głowie. Przypomniałam sobie (choć ciężko to nazwać przypomnieniem) że kiedyś gdzieś widziałam strasznie jaskrawą krew, wyglądała praktycznie jak rażąca farba. Wtedy wiem, że sobie pomyślałam, że widziałam też coś takiego na jakimś filmie i wtedy mnie oświeciło, że tak faktycznie wygląda krew i i na filmie nie kłamali. Nie pamiętam też kto to był, ale ktoś mi powiedział, że jest to krew tętnicza i dlatego jest taka jaskrawa. Jednak nic więcej nie jestem sobie w stanie przypomnieć. Ani tego co się stało, ani gdzie to było i skąd była ta krew. Nie wydaje się wam to dziwne, że nie pamiętam czegoś takiego? W końcu to nie jest codzienny widok...

Gość chyba mam amnezję
Nie chlałam. Z tego co również sobie trochę przypominam to byłam wtedy mała. Nie jestem w stanie określić wieku, ale z pewnością byłam dzieckiem.

Gość chyba mam amnezję
Widzieliście kiedyś taką jaskrawą krew?Jak tak to w jakich okolicznościach? Krew z takich zwykłych ran jest zazwyczaj bordowa, ale na pewno nie taka rażąca.

Gość najebałam się
pewnie zdarzenie było traumatyczne i wyjebałaś to w nieświadomość 🖐️

Gość chyba mam amnezję
A da się jakoś to sobie przypomnieć?

Gość chyba mam amnezję
Ale z drugiej strony to jeżeli to było takie traumatyczne, to chyba nie myślałabym wtedy o takich głupotach jak krew wyglądała na filmach a jak w rzeczywistości...

Gość chyba mam amnezję
Hipnoza pewnie sporo kosztuje...

Gość chyba mam amnezję
W sumie na pewno nic mi nie da to, że sobie przypomnę. Ale często tak się ma, że jak czegoś nie można sobie przypomnieć to wtedy to strasznie dręczy...

Gość chyba mam amnezję
Ha, już sobie trochę przypomniałam! To był jakiś zmasakrowany kot na ulicy. W sumie może to tylko kocia krew jest taka jaskrawa...