Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaklopotana

WŁOSY !!!!!!!

Polecane posty

jaka maseczke polecacie ??? albo jaki jedwab ??? czy moze keratyne ??? zeby miec gladkie miekkie lsniace wlosy ??? i ''zreperowac'' suche i znszczone wlosy ???

Gość growling
ja nie używam żadnych masek tylko szampon, odżywkę i mgiełkę z radicala. kondycja moich włosów poprawiła się w trzy tygodnie. ale do produktów typowo ziołowych trzeba mieć cierpliwość :P

a tabletki to SILICA uzywalam ale tylko zauwazylam ze paznokcie i cera mi sie poprawily, a wlosy nie wypadaly.

a uzywal ktos kiedys takiej malej buteleczki czerwono szarej firmy CHI ? to cos regenerujacego na wlosy, jakas odzywka czy jewab, chcialabym kupic... a keratyne w sprayu firmy provit ???

Gość wpierdalam światło
ja używałam jedwabiu z chi, ale dla mnie to jakaś porażka. 5 złotych wywalane w błoto, włosy ani miękkie, ani błyszczące, ani nawilżone, po jakimś czasie robiły się po prostu tłuste, a stosowałam naprawdę małą kropelkę. ale widocznie takie mam wybredne włosy, bo tyle zachwyconych komentarzy czytałam, że aż nie mogłam uwierzyć, że ktoś poleca to gówno :P a ogólnie używam szamponów i masek z glis kurra. ale mimo prostowania nie mam jakichś strasznie zniszczonych włosów, więc jestem zadowolona.

TERAZ UZYWAM MASKI Z WAXA DLA WLOSOW ZNISZCZONYCH, I MAM DOBRE PO NIEJ WLOSY, JAK NARAZIE NAJLEPSZA Z MASEK KTORE DO TEJ PORY STOSOWALAM. ZAMIERZAM SPROBOWAC JESZCZE MASKI Z HERBAL ESSENCES NAWILZENIE PO BRZEGI (NIEBIESKA) BO MIALAM SZAMPON I ODZYWKE I DOBRE BYLO WIEC MASKA MOZE TEZ BYC DOBRA LUB JESZCZE LEPSZA. DZIOŁSZKI WYPOWIADAC SIE ! ;D

HERBAL ESSENCES NAWILZENIE PO BRZEGI (NIEBIESKA) - mialam i nie polecam. ja w ogole nie moge uzywac tych sklepowych szamponow, strasznie mi niszcza wlosy, sa w slabej kondycji, oklapniete, bez blasku. uzywam tylko ziolowych szamponow z apteki i jest o niebo lepiej a i nie swedzi mnie skora glowy

napisalam w pierwszym moim poscie, polecam z FARMONY herbal care ze szkrzypu polnego, jest tez chyba z pokrzyw, z FARMONY tez jest radical, seboravid jest dobry, odzywke mam teraz z joaany apteczka babuni ale tylko na konce zeby nie obciazac wlosow i jedwab do wlosow przed prostowaniem. wszytsko zalezy od tego jakie kto ma wlosy, ja wyprobowalam juz hcyba wszystkie dostepne na rynku szampony

maseczek nie uzywam, czasem nakladam oliwe z oliwek na koncowki, lub splukuje wlosy po myciu zimna woda z sokiem z cytryny. aha i zawsze! myje wlosy w zimnej wodzie, a koncze je plukac lodowatym strumieniem wody