Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi wstyddddddddd

Ja nie mogę, ale mnie facet zawstydził, co ZA WSTYD!

Polecane posty

Mamy dziś rocznicę naszego związku, więc postanowiłam, że zrobię mu mały prezencik. Rozebrałam się do naga i wysmarowałam cała bitą śmietaną, na sutkach położyłam dwie malinki i położyłam na stole kuchennym. Czekałam, aż on wróci z pracy, mówił, że szykował mi jakąś niespodziankę, więc spodziewałam się prezentu. Więc słyszę, że wchodzi, więc układam się namiętnie. Co się okazało!? Zaprosił całą swoją rodzinę i wszyscy tak stali gapiąc się na mnie, mnie wcięło a on co?! Zaczął się śmiać sardonicznym śmiechem szalonego naukowca i powiedział tylko SUPRAJS!! KUrde co mam teraz zrobić! Oni nadal tam są, a ja siedzę w kiblu i nie wyjdę bo się wstydzę :(:(:(

Gość fgvxcbvnxdvffbgfnfn
hahahaha. Nie ma czego! Ja bym sie nie wstydzila

Gość plummm;p
Najlepszym sposobem na zarobienie jest oto ta stronka http://puzz.info.pl/?p=GT0UeSkP1vuD zarejstruj sie warto wchodzisz ukladasz puzle potem sie rejestrujesz wydajesz tylko 1 zl by komputer mogl zapisac Twoje dane ;] a Ty cieszysz sie reszta wygranej ...Sprawdz warto.. ja Juz dostalam kase i gram dalej. 100% pewna wygrana

o ja pieprze! ;d usmialam sie ;d masakra..;D No to masz przesrane, ale ja mysle ze lepiej bedzie sie przemoc i obrocic to jakos w zart, bo co zrobisz, juz do konca zycia bedziesz w tym kiblu siedziala?? ;d

Gość wlasnie... laptopa
:D

Gość że też masz kompa w kiblu
musiałaś mieć niezły refleks. Prawdziwa fanka kafeterii nigdy nie zapomina.

Gość paczuszka
oj oj ale z ciebie bajkopisarka :)

Gość julka kulka
ta i do kibla zanioslas laptopa by se na kafe popisac...tepa strzalo ciulate prowo

W kiblu już wcześniej ten laptop był, bo jak robiłam sobie makijaż, to gadałam w tym czasie z kumpelą na gg i zapomniałam go stamtąd wynieść!1 :(

Gość tak całkiem serio mówiąc
to niektóre tutaj są naprawdę prawdziwymi fankami kafe. Mocą empatii przenoszę się w skórę autorki: siedzę w kiblu, cała w bitej śmietanie i z malinkami na sutkach, może mam jakiś ręcznik, za drzwiami bawią się goście, którzy właśnie mnie widzieli, wiedzą dobrze, że siedzę tam nago z tymi malinkami i nie zamierzają wyjść. Nawet jakbym miała tego lapka na spłuczce - to raczej nie wpadłabym na to żeby włazić na kafe.

Gość zdecyduj się wreszcie
no na sraniu to mogła byś gadac, ale przy makijażu klikać? dziwne

Gość w kiblu masz komputer?
powinnas odrazu z zartem do tego podejsc Wiem ze głupio ale lepiej nie dawac nikomu satysfakcji i wychodzic z opresji z podniesiona głowa Teraz to rzeczywiscie głupio Wyjdz i powiedz A taka miała byc niespodzianka i goscie ja popsuli Trzeba jakos rozładowac atmosfere i puscic wszystko w zart Powodzenia jesli to nie jest oczywiscie jakis zart autorki :D

Poczekam aż sobie pójdą! Co to w ogóle za pomysł, żeby na rocznicę zapraszać rodzinę!? :o

Gość a nie oglądałaś moze
seksu w wielkim mieście?czego to ludzie nie splagiatują...

Gość zdecyduj się wreszcie
ale śmiesznie przynajmniej było...

Gość eeee;p
1. Jak można robic makijaż jednocześnie gadając na GG 2. Bita śmietana po niedługim czasie rozpływa się, więc tak czekając wyglądałabys jak uciapana mlekiem;p kiepsko to wymyslilas;p

Gość tania jania
kiepskia prowo, który facet na rocznicę związku zaprasza rodzinę? nie wierzę

Gość głupie baby
Nie wierze, po prostu nie wierze ;o czy wy musiecie do wszystkiego sie przyczepic?? ;/ zawsze ale to zawsze znajdziecie jakis punkt zaczepienia zeby tylko kogos oczernic badz osmieszyc. leczcie sie bo to juz jest choroba ! ;/

Gość a kto ją oczernia? po prostu
zaciekawiła nas historia więc dopytujemy o szczegóły, jak np. laptop w kiblu.