Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mooooogeee

NIE MOGE WYTRZYMAC KIEDY ON NA MNIE PATRZY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie mooooogeee

Poznałam faceta. 7 lat starszy ode mnie. Zawsze patrzy ma na twarz i to tak bezczelnie i jeszcze mnie świdruje wzrokiem, a jak gada to noon stop sie patrzy i to tak głeboko w oczy. A ja zawsze się peszę, uciekam wzrokiem, zawsztydzam. Co zrobic zeby wytrzymac ten jego rentgenowski wzrok? Po co on sie tak gapi?:(

Gość nie mooooogeee
powiedzcie cos

Nie wiem, skarbie :( ale wiem jak to jest, ja miałam kiedyś taką sytuację podobną do Twojej. Tzn pewien pan bardzo uporczywie wpatrywał mi się w oczy, a ja to wytrzymywałam. Aż pewnego razu, nie wiem dlaczego, nie dałam rady i spuściłam oczy. Od tamten pory już zawsze ze mną "wygrywał", nie potrafiłam wytrzymać jego spojrzenia... Chyba wszystko zależy od silnej woli, pewności siebie... no nie wiem.

Gość powiedz mu zeby cie
pocałował:) lepiej;)

Gość nie mooooogeee
on mi sie bardzo podoba, a ja jestem lekko niesmiała:(

Gość taa niedobra pupa
To dobrze że na twarz, mi się faceci najczęściej gapia na cycki, to dopiero obleśne... :(

Gość nie mooooogeee
ogólnie patrzy sie tez na figure, a jak za mna stoi tez troche na tyłek, co poradzic, life is life:( ale ten wzrok to serio ledwo wytrzymuje

Gość jeden z wykladowcow na mojej
uczelni, prowadzac wyklad, przez mniej wiecej 4/5 wykladu patrzyl mi w oczy..

Gość nie mooooogeee
to wyzej to podszyw, podszywie słaby jestes, rodzice cie nie dohustali

Gość powiedz mu zeby cie
ja tez na wykładach czułam sie jakbym była sama:D wykładowcy czesto mowili jakby do mnie..wzrok..gesty kiwanie głową..itp:):D hahaha

Gość nie mooooogeee
moze mam słaby charakter i dlatego nie umiem tak patrzec jak on:)

Gość powiedz mu zeby cie
a jak chodziłam na konsultacje do dr..w sprawie dyplomu..to dzielił nas stół szerkosci 50 cm...I ten dr..tez nie patrzył mi w oczy..tylko w stół..:D czasem patrzył, ale krótko i wnikliwie. Nie wiedziałam, że mam tak powalającą urodę:) Bo miałam wrażenie, że głupio mu tak patrzyc mi w oczy. Ale to rozumiałam:)

Gość powiedz mu zeby cie
jak tak się patrzy w oczy to może cie zna:) albo zakochał się;) Ps w sprawach bizneosywch rzadko kto patrzy sobie non stoop w oczy raczej patrzy, zerka na stół, znów patrzy, zerka na zeszyt itp:) na kawę którą pije itp. A to, ze jak stoi z tyłu za tobą i patrzy się na pupe nie wiem... o co mu chodzi:)

mojej urodzie daleko od zniewalających :D nauczyciele często patrzyli mi w oczy, ale to chyba dlatego, że mam inteligentne spojrzenie, czetso słyszałam taką opinię :classic_cool: ale ten wykładowca, to ja mogłam siedzieć albo z tyłu, albo z przodu, nieważne, on mówił i sobie tak w oczy patrzylismy ;) niezłe ciacho z niego swoja drogą ;)

spojrzeniami nie ma się co przejmować. ja chyba wygladam jakos inaczej, bo czesto ludzie na mnie dziwnie patrzą :O a jak sie wgapiają chamsko, to trzeba tak na nich ;) skoro się przejmujesz, to musi być coś na rzeczy ;)