Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyjydjdytjytjyt

beta 1080 a na usg nie widac pecherzyka

Polecane posty

Gość nyjydjdytjytjyt

co to znaczy?

pęcherzyk powinien być widoczny przy 1500-5000, więc penie jutro. Ja przy 800 też nie miałam

Gość nyjydjdytjytjyt
serio? bo lekarz w ogole nie umial stwierdzic ciazy, powiedzial ze macica "nie bada sie jak ciezarna" to normalne?

za wcześniej poszłaś, na tym etapie lekarz mógłby ewentualnie podejrzewać po rozpulchnieniu, ale one jest też przed @. Beta 1000 to chyba dopiero 5tc? Najlepiej iść w 7-8 , chyba że coś się dzieje

Gość nyjydjdytjytjyt
poszłam tak wczesnie bo bylam juz dawno umowiona, nawet o rozpulchnieniu nic nie mowil.. pojde jutro tez na bede to zobacze jak przyrasta

będzie dobrze :) ja też poleciałam szybko z powodu wcześniejszego poronienia, a tam nic. Dwa tygodnie stresu, ale beta rosła

Gość nyjydjdytjytjyt
dzięki, mam nadzieje ze bedzie dobrze :)

zmien lekarza macica jest rozpulchniona inaczej w ciazy inaczej przed@ poza tym zasinienie pochwy jest widocznym objawem ciazy musial byc slepy ze nie zauwazyl.A bete powtarza sie co 48 h bo co tyle nastepuja przyrost.

Gość nyjydjdytjytjyt
wiem, dlatego chce po 48 godz zrobic, wczoraj bylo 1080. a czy mozliwe ze to ciaza biochemiczna albo cos, skoro nie widzial rozpulchnienia ani zasinienia?

mysle ze powinnas jednak zmienic lekarza jesli idziesz do niego z beta 1080 a on za przeproszeniem pierdoli ze macica nieciazowa to go zlej bo to konowal niech sie moze krowami zajmie lepiej chociaz tez szkoda to mile zwierzeta:)

rozpulchnienie jest odczuwalne przy badaniu i zasinienie tez jestes po terminie @ czy przed bo pecherzyk najlepiej widac okolo 7 dni po terminie.

Gość mam podobnieeer

Gość karinkaaaa.
Ja w szpitalu mialam badana bete codziennie. Beta przyrasta caly czas a nie co 48 godzin. Po 48 godzinach poziom powinien sie podwoic. A na nastepny dzien powinna byc polowa z tego.

Gość ja 3 dni temu
miałam betę 1500 a wczoraj zrobiłam kontrolną żeby sprawdzić jak przyrasta i wynik był poniżej 2 :( pierwszy wynik okazał się pomyłką :( dobrze że skontrolowałam betę, bo właśnie zaczyna mi się @ i byłabym święcie przekonana, że to poronienie - że coś zrobiłam nie tak....

ale to mogła być ciąża biochemiczna. Skąd wiesz, że pomyłka? Beta spadła i nastąpiło poronienie

Gość ja 3 dni temu
to niestety nie poronienie. beta w ciągu 48h nie spadnie z 1500 do 0 konsultowałam to tel z 2 lekarzami i są tego samego zdania. w tym lab zaproponowali mi dzisiaj powtórkę badania i mówili że poprosili również tą drugą kobietę, z którą pomylili prawdopodobnie mój wynik.

u mnie spadła z10tys na 6tys w ciągu jednego dnia, a następnego było tylko 20, leciała na łeb na szyję. A test robiłaś wcześniej? oczywiście pomyłka jest możliwa zawsze

Gość ja 3 dni temu
test przed pierwszą betą był ujemny...

Gość ja tez tak mam i sie denerwuje