Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maszka245

Sportowe buty kształtujące ciało

Polecane posty

Gość Maszka245

Hej dziewczyny, Słyszałam ostatnio, że Reebok wypuścił na rynek buty, które pomagaja modelowac uda i posladki podczas codziennego chodzenia. Podobnież buty te maja specjalnie wkładki, dzieki którym cialo balansuje i napinaja sie mięśnie. Czy macie jakies doświadczenia co do chodzenia w tych butach? Podzielcie sie swoja opinią poniewaz zastanawiam się nad ich kupnem.

mają je od roku tylko w pl dopiero teraz są reklamy w telewizji. nie mam doświadczeń ale pomyśl logicznie czy można modelować sylwetkę bez wysiłku?

Gość robia dokladnie to samo
co inne buty. jezeli wierzysz w cuda wianki na kiju to powodzenia. buty moga byc conajwyzej wygodne przy dlugotrwalym chodzeniu, a to ze chodzenie wplywa na wyglad figury i jedrnosc to nie wiedza od wczoraj i na pewno nie udowodniona przez firme Reebok :P jednym krotkim zdaniem: to chwyt marketingowy.

Na newbalance.pl widziałam kilka par butów sportowych, które myślę, ze spełniłyby funkcję kształtującą, modelującą ciało. Można sobie zerknąć, ewentualnie skontaktować się ze sklepem i zapytać o to czy takie buty są dostępne.