Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciumciumek

odchudzanie z Ciumciumkiem

Polecane posty

Nie rozumiem po co ludzie się pocą i piszą takie pierdoły jak ten "ciumciumek, dzizasssss:O" . Chyba to ich sposób na chudnięcie, trzaskanie w klawiaturę jak potraskańce ! No nic.. moja zasada.. hmm ciężką ją określić :P Jeść mniej, bez fast foodów, mało słodyczy, całkiem nie zrezygnuje bo za bardzo kocham, ćwiczę codziennie, godzinkę minimalnie :)

Gość ciumciumek, dzizasssss:O
bepower idiotko, nie z toba ta dyskusja wiec zamknij dziób:O

ćwiczę callanetics, na skakance, hula hop i od września chcę jeszcze biegać. Wolę schudnąć wolniej a bezpieczniej i zdrowiej :) Jak Tobie idzie przestrzeganie zasad ? :) Pozdrawiam

Gość maksiomis
poraza poziom tych wypowiedzi...skad ta agresja i wyzwiska? zdesperowane, sfrustrowane male dziewczynki...irytuja Was wypowiedzi Ciumciumka?nie czytajcie! czy objechanie kogos poprawia Wasza samoocene?

Czesc Ciumciumek :) 🖐️ Podoba mi sie Twoj topik :) wiec bede Cie sledzic (uwazaj, mam Cie na oku ;) wiec bez wyglupow :D ) Ja juz pisze na innym i nie chce z tamtad odchodzic bo jest fajnie :) a na pisanie na dwoch nie mam czasu... ale moze od czasu do czasu cos szkrobne ;) Zycze powodzenia !!! A tak na marginesie metoda malych kroczkow nigdy nie bedzie dobra dla masochistow, ktorzy uwielbiaja sie biczowac :P Wiec nie ma sie czym/kim przejmowac :)

otóż ważyłam się dziś i musze z dumą stwierdzić że schudłam 2 kg !! dołączam kolejny postulat: nie spożywanie pieczywa na kolację :)