Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

Ratunku!! Ugryzło mnie coś ale nie wiem co!!

Polecane posty

Mam ślady jak po oparzeniu pokrzywy. bardzo swedzi :( boje sie isc spac!! co to moglo byc????

ja tez ostatnio cos takiego mialam... nie czulam zeby cos mnie ugryzlo. Najpierw zaczelo swedziec a pozniej wyskoczylu bable jak po oparzeniu pokrzywa. To chyba uczulenie bo po jakims czasie zniknelo

a skad sie to uczulenie mialo wziasc? wyskoczylo mi takie cos po tym jak opieralam sie na lokciach na lóżku. - mam cos w łóżku :/

a iesz ze ja tez mialam cos takiego jak siedzialam na lozku?:) moze i uczulenie na kurz albo na roztocza:) zmien posciel:)

Gość Macao
moze to byly pluskwy ? one zyja w poscieli

Gość Macao
może wez najpierw opłucz wodą letnią a potem jakims panthenolem albo fenistilem najlepiej :D do jutra chyba znikna:P

gówno mnie obchodzi jak sie to pisze!!! ten temat to nie slownik do k.... chce wiedziec sie co to za szajstwo mam na łokciach!!!

Gość asiaaadds
sluchaj kochanie wiem, ze to zabrzmi strasznie ale na 80 procent masz pluskwy ludzkie (skoro mowisz ze jest to w lozku to na 100 procent) nie boj sie nie sa one grozne ale ciezko jest sie ich pozbyc i sa malo widoczne (wychodza gryza i uciekaja) musisz bardzo obserwowac (niektore sa przezroczyste(

wynioslam koldre na korytarz. rano zrobie z nią porzadek. boje sie isc spac teraz a jak obudze sie cala pogryziona..?

w nocy tez mnie pogryzlo. mialam cale posladki w bablach, kolana... masakra. nie wiem co robic:(

Gość no co ty nie poowieszz
mi takie cos wychodzi jak moja skora ma stycznosc z jakimkolwiek metalem ..wystarczy ze np minute bede sie opierac np lokciami o cos metalowego odrazu mam takie swedzace uczuclenie.. tak samo mam od nitow od spodni , zapiec od butow , paskow itd itd ..

Gość latriszja
tez mam cos trakiego od metalu, nazywa sie to chyba metaloza... zadnych fajnych kolczykow metalowych juz nosic nie moge. A co do Ciebie kolezanko tto ja nie wiem czy nie masz pluskw w lozku, zdejmij materac i przepatrz lozko, bo wlasnie ugryzienia tych larw tak wygladaja i biora sie po nocy. One gryza ttylko wybrana grupe krwii

Gość pomocykurde
no co ty nie powiesz-> tego nie masz od kazdego metalu tylko od sladowych ilosci niklu w metalach lub kobaltu bo np kolczyki czy klamry przewaznie to maja

Gość pomocykurde
mam to samo uszy puchna od klamr pojawiaja sie krostki denerwuje mnie to bo jesli chce nosic jakies kolczyki to tylko zloto srebro

Gość no co ty nie poowieszz
a nie wiem.... moze i tak , ale nie moge nzadnych wisiorkow , zadnych kolczykow , niczego ... tzn zloto , srebro tak , ale nic pozatym :O

Gość pomocykurde
no to napewno masz uczulenie na nikiel ja nie mialam tego od zawsze tylko tak nagle zaczelymnie uczulac kolczyki itd;/ i zrobilam sobie testy

Gość pomocykurde
Asia jesli masz pluskwy czy cos to wspolczuje

Gość to napewno był
meserszmit :P

pościel wyprałam, mam takie łóżko że udało sie wywrócić do góry nogami i odsunąć je. nic nie znalazłam.... odkurzyłam dokładnie i tyle... zobaczymy dziś..

Gość fghgfhmg
czy mieszkasz za granicą?? z bed bugsami nie ma żartów, to najgorsze ścierwo jakie można znależć w swoim mieszkaniu, gryzą w nocy i ciężko je wytępić

w Polsce mieszkam. Jaki ucisk punktowy?? a skad na kolanach sie to wzielo jak spalam??