Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana-nieszczesliwie

dlaczego mnie to spotkało?

Polecane posty

Proszę doradzcie mi?Od 5 lat nie miałam kontaktu z moim byłym chlopakiem-wyjechał za granice do pracy.Co momentu,gdy przypadkiem spotkalam go na NASZEJ KLASIE.Ożyly wspomnienia,gdy przyjechal do Polski na urlop spotkaliśmy się,porozmawiali wyjaśnił dlaczego musial wyjechać.Caly czas zapewniał mnie że mnie nigdy nie przestal kochać i nadal mnie kocha.Wyjechal a ja się mialam zastanowić co dalej miedzy nami?Zadzwonił do mnie lecz to nie byl jego glos tylko jakiej kobiety-nic mi o niej nie mówil.odłożyłam sluchawke,po chwili otrzymalam smsa żebym mu dała spokój,boon jest tylko mój ja zrobie wszystko aby był ze mną ja jestem tu a ty tam.nAPISAŁAM MU SMSA,ALE MI NIE ODPISAL.jAKA JA GŁUPIA JESTEM?CO MAM ZROBIĆ?PROSZE O PORADE.

Gość Magda jest takie imie ale
olać i zapomnieć 😴

nie jest to takie proste gdyz znów powrócily wspomnienia?

Gość zaraz tam
Jak to - zadzwonił ale gadała baba? No to on dzwonił czy baba? Nie kumam. A sms - od niego czy od baby? Pisz jaśniej.

numer tel jego a rozmawiała babka,napisałam smsa na JEGO numer NIE ODPISAŁ?

Gość zaraz tam
Bo pewnie nawet nie odczytał! Baba odczytała i skasowała a on się pewnie zastanawia, czemu nie piszesz. Ale swoją drogą - dziwna sytuacja, jakaś typiara do ciebie dzwoni, przecież to on miał zadzwonić, skąd ona by to wiedziała i dzwoniła? Facet pewnie chciał kręcić na 2 fronty, ale coś mu nie wyszło za bardzo.

co mam teraz zrobić pomocy pomóżcie mi proszę?