przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 może jakąś kobietę napotkam i zaproponuję numerek wśród brzóz. Ostatnio romantyk się ze mnie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 i będzie zupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przystojniak skończ z tym Napisano Sierpień 26, 2010 lansem. to już nudne się robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Sierpień 26, 2010 Jak krążyłem po lesie spotkałem około 60 letnią.Może też ją spotkasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 i nie uciekłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 może pójdziemy razem na ten spacer i na grzyby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 zakochana nieszczęśliwie czemu nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makaronnauszynawiniety Napisano Sierpień 26, 2010 idz do burdelu tez grzyba załapiesz ale nie w koszyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może po prostu fizycznie Napisano Sierpień 26, 2010 na grzyby to chyba bez sensu, bo taki okres, ze tylko muchomory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Sierpień 26, 2010 "6 [zgłoś do usunięcia] przystojniak jakich mało_81 i nie uciekłeś?" Na szczęście nie chciała mnie zamortdować.A ja generalnie polecam te grzyby bo mają słuszne gabaryty : http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powodzenia w leczeniu grzyba Napisano Sierpień 26, 2010 jak już znajdziesz swoją panią to i grzyby na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 skąd jestes przystojniaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 podlaskie a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 ślaskie a dokladnie skąd jesteś?ile masz latek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Sierpień 26, 2010 :-O żenua. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 o co ci chodzi chanualtka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 29 a ty?masz foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 powaznie 29lat?po co ci foto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 za miesiąc skończe 31 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 bo chcę zobaczyć czy ładna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 a jezeli ci napisze ze jestem stara gruba i brzydka a na dodatek zalamana zakochana nieszczesliwie w facecie to co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 olej fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 tak chyba zrobie moze znajde sobie innego?malo ich jest......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 26, 2010 moja była szmacisko puszczała się z kilkoma za moimi plecami i zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 masz teraz kogos?dlaczego tak o niej piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie dziwię się jej Napisano Sierpień 26, 2010 miała dziewczyna oczy na swoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 hej przystojniaku jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakochana-nieszczesliwie Napisano Sierpień 26, 2010 czy poszles z jakąś lalą na grzyby/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach