Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madam B.

Pytanie do mężatek i żonatych

Polecane posty

Gość Madam B.

Jak wyglądały wasze zaręczyny? Czy zostałyście w jakiś sposób zaskoczone lub czy udało wam się zaskoczyć wasze dziewczyny?

Gość makaronnauszynawiniety
tak, skoczył mi na plecy...wzial mnie z zaskoczenia

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
a bylo to tak... po pol roku cycia ze soba zaczely sie rozmowy o naszej przyszlosci o priorytetach ze kazde z nas chcialoby zalozyc rodzine ze czujemy oboje ze jestesmy dla siebie tymi jedynymi omowilismy sytuacje finansowa i zasanawialismy sie w jakim terminie moglby byc slub wiedzialam ze chce sie oswiadczyc najpozniej do naszje pierwszej rocznicy ja dalam pierscionek do zdjecia miary pokazalam jakie modele mi sie podobaja i czekalam sytuacja zew spowodowala 2 krone przesuniecie terminu i liczylam juz tylo na dzien rocznicy poznania zaskoczyl mnie bo w sobote mowil ze nie umie znalezc zadnego godnego mnie pierscionka a w niedziele 3 dni przed rocznica oswiadczyl sie bylam zaksoczona bardzo przyjechal do mnie jak zwykle ale pol godizny wczesniej jakis taki malomowny i zdenerwowany pytalam o co chodzi a on ze nic bylo zimno brzydko a on mnie ciagnie na spacer ja mowie ze zle sie czuje nie mam ochoty on bardzo nalega i mowi ze moze pojdziemy do takiej naszje ulubionej kawiarni( tam bylismy na 1 randce) no ok zgodzilam sie na goraca czekolada ale on wwyskoczyl nagle ze pojedziemy bo go noga boli zez;oscilams ie bo chcialam na spacer dojechalismy pod kawiarnie a on parkuje w jakims zaulku zamiast na parkingu podchodzi ochrona i sie rzuca on im cos tulaczy a oni mrugaja do niego i poklepuja potem odchodza wchodzimy na gore on dalej nic nie mowi nawet przypakdowo siadamy w stoliku z 2 randki siedizmi pol godizny on ze musi do wc po 10 min przyszedl z wielkim bukietem kwiatow ja pytam z jakiej okazji a on ze tak sobie juz sie domyslilam i czekam na pierscionek a tu nic czekam czekam po 15 min on cos tam dziwnie sie skreca probuje cos wyciagnac kleka w tej kawianri i pyta czy zostane jego zona ludzie sie patrza hehe :) a ja cisza zaksoczona on pyta czy sie juz rozmyslilam ja po 5 min mowie NIE a on pyta czy nie nie chce byc jego zona czy nie nie rozmyslilam sie hihi :)

Gość umierajaca z rozkoszy ;)
musielismy jechac samochodem bo on musial kwiaty schowac w bagazniku a stanelismy nie na parkingu zebym nie widziala przez szybke jak idzie z kwiatami zreszta stanal tak ze msuial z tymi kwiatami prze zplot skska ci rozwalil sobie noge

Gość Madam B.
Umierająca, miałaś super zaręczyny :) mimo, że się ich spodziewałaś i tak Cię zaskoczył :)

Gość Madam B.
podnoszę

ja mezatka nie jestem ale ponad rok narzeczoną owszem :) Ogladlaismy pierscionki przymierzalam..rozmiar wiedzial, wybral ten ktory mi sie podobal tzn o tym nie wiedzialam :) kupil.. i nad morzem na plazy przy zachodzie klęknął na środku i zapytał się czy zostanę jego żoną.. :))

Gość miłośc na fabryce
Ej cudowna Wenus to ty na zdjęciu? Ładna jesteś

Gość lela9898
mi moj maz oswiadczyl mi sie w moje urodziny bylam zaskoczona kwiaty zostawil u sasiadow zebym nie widziala :)

Najlepsze sa z zaskoczenia:) Oficjalnie "Zapytac" moich rodziców moj chce w wigiilie która mozliwe odbedzie sie juz u nas w domu:) tak bardziej oficjalne zgodnie z tradycją.. Mimo ze juz sie spotykalismy rozmawiajac o dacie itd nawet juz chyba mamy (15.09.2012) ale w wigilie ja zatwierdzimy, ustalimy resztę itd :) i wszytsko pięknie!:) Autorko a Ty dlaczego pytasz? zblizaja sie Twoje zaręczyny czy już je przezylas?

Gość Madam B.
Pytam z czystej ciekawości. Zaręczyny mam jeszcze przed sobą :)