Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siejejeiejejexxxx

Jak Wam sie wydaje? Czy mozna kochac dwie osoby?

Polecane posty

Gość siejejeiejejexxxx

Gość jdjsllojnbhhh
mozna, niestety i to w bardzo podobny sposób

Gość tak mozna i 10 lub wiecej
mame, tate, rodzenstwo, babcie itd

Gość jedną się kocha
a drugą pożąda

Gość story
to zależny. Od sytuacji. Moja mam wychodzi z założenia że gdy ktoś myśli że gdy kocha się 2 osoby tak naprawdę nie kocha sie żadnej z nich. Ale zdążają sie rożne sytuacje, trudniejsze i łatwiejsze.

Gość Pankracy leżący na tacy
jo jo inną się pierpszy a z jeszcze inna chodzi na kolacje inna osoba jest do spania a jeszcze z inną chodzi na dyskoteki nie uważasz że coś jest nie tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie można kochać dwóch osób bo w miłości nie powinno być kłamstw i oszukiwania a ty najwyraźniej to robisz

Gość A jak pójdzie gładko
to i całe stadko :D

Gość siejejeiejejexxxx
ja tego nie robie. Pytam bo moj chlopak chyba tak ma. Tzn. nie wiem czy mnie kocha ale wiem ze kocha swoja przyjaciolke i to jest nie do zniesienia. To co ja w ogole robie w tym zwiazku? Moze jest ze mna bo z nia nie ma szans byc?

Gość siejejeiejejexxxx
Mnie tez sie wydaje ze jedna mozna kochac a druga pozadac

w sumie jak potrzebny cie jest jeszcze ktoś komu mogła byś zrobić loda to się zgłaszam !

Gość czarnucha 77
widze ze ktos naduzywa słowa kochac ..

oj a to sorki to ty jesteś od robienia loda a mogło być tak pięknie idealny układ swoją drogą to go kopnij w buracki zadek bo jak teraz już ma rozterki to będzie miał je zawsze znajdź lepiej kogoś dla kogo nie jesteś tą drugą w zamian za tą pierwszą

Gość siejejeiejejexxxx
ja go szczerze kocham ale widzac to co sie dzieje, tzn. czujac, chce zrobic wszystko zeby to z nia byl. Nie chce zeby mnie oklamywal i byl ze mna bo z nia nie moze bo to nie jest w porzadku. Jak mam to rozegrac pomozcie. Wiem pomyslicie ze jestem jakas glupia - ale jak sie kogos kocha to sie pragnie jego szczescia

Gość Pupciaan
Najlatwiej to sprawdzic poprzez ANUS, tylko trzeba odpowiednio zerżnąć (wymawiając to słowo w stylu dawnego Donka Tuska), tak więc kochani 2 osoby to mozna co najwyżej zerżnąć (Donek), a nie kochać. Pozdrawiam wszelkich patoli

Gość siejejeiejejexxxx
wczoraj powiedzialam ze go kocham a on zmieszany nie wiedzial co odpowiedziec, po chwili powiedzial - tak, i tak z musu ja ciebie tez... to bylo straszne :(

Gość czarnucha 77
Pierwsza miłosc z wiatrem gna z niepokoju drzy Druga milosc zycie zna i z tej pierwszej drwi Ta trzecia jak tchorz w progu stoi i walizki ma spakowane juz :(

powiedz że zrobisz mu wielką przyjemność klęknij przed nim zdejmij mu spodnie i zza pleców wyciągnij duży ostry nuż i jednym precyzyjnym cięciem obetnij mu końcówkę myślę że to załatwi sprawę raz na zawsze

do autorki: odejdź i to jak najszybciej. I to nie dla niego a dla siebie bo im dłużej będziesz w tym związku, tym trudniej będzie Ci się podnieść... Dlaczego nie jest z kobietą którą kocha? Dlaczego będąc z Tobą, wiedząc o Twojej miłości mówi Ci o innej? Kobieto nie poświęcaj się, nie warto. On może bardzo chce Cię pokochać ale związek zaczynany na takich podstawach ma tak minimalne szanse że nie warto walczyć... niestety, to co dostępne i pod ręką zawsze przegra z marzeniem:o

Gość PSEUDONIM DLA MNIE
Moim zdanie kazdy z nas nosi w sobie "cmentarzysko dawnych milosci". Jedne pomniki dawno zarosly zielskiem, inne czasem odwiedzamy, kladziemy kwiaty, myslimy... nawet jesli sie juz jest zupelnie z kims innym, dawne milosci pozostawily w nas jakis slad...

Gość siejejeiejejexxxx
nie wiem dokladnie dlaczego nie moze z nia byc, ale moge sie tylko domyslac- ona jest w separacji (podobno bardzo kocha swojego meza ale rozniez mojego chlopaka). Co moze byc przyczyna tego ze nie moga byc razem. 1. Separacja (wciaz jest mezatka) 2. duza odleglosc jaka ich dzieli 3. i moze to ze ona ma juz ustabilizowana sytuacje materialna czego nie mozna powiedziec o moim chlopaku. Ale jezleli sie kogos bardzo ale to bardzo kocha to to wszystko jest do pokonania.

Gość PSEUDONIM DLA MNIE
Dla niego ta milosc jeszcze nie umarla, wiec nie jest wart Twojej uwagi.

Gość siejejeiejejexxxx
zgadzam sie z Toba- PSEUDONIM DLA MNIE- ale on za czesto to robi (czeste kontakty ) ciagle odswieza te rany nie pozwala sie im zabliznic. Ja tez mam w sercu kogos kogo wczesniej bardzo kochalam i nigdy o nim nie zapomne ale teraz jestem z nim i to on jest najwazniejszy. Najbardziej boli serce jak sie wie co jest grane, czasami lepiej zyc w nieswiadomosci :(

Gość mozna jak najbardziej
matka kocha kazde dziecko, jesli ma ich nawet 10ro. Kocha sie matke, ojca, rodzenstwo. Nie widze powodow, zeby w sytuacjach mesko damskicj bylo inaczej. Czlowiek ma pojemne serce. Owszem, jesli jest silnie zauroczony to wybiera jedna. Jesli bierze slub, to przyjmuje na siebie takze zobowiazania i odpowiedzialnoisc, w zwiazku z tym stara sie byc wierny i lojalny, abu druga osoba mogla na niego liczyc. Ale kochac mozna wielu, to niezalezne od czlowieka.