Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomi333

eh, te rozstępy.

Polecane posty

mam dosyć znany problem - rozstępy. zawsze myślałam, że to dotyczy tylko kobiet w ciąży, a tu widzę że nie tylko. rozstępy mam na całej pupie i na wewnętrznej części ud. dodam, że mam tylko 16 lat i ostatnio trochę schudłam więc może dlatego, jakieś rady ? proooszę.

Gość ja teraz użwyam
a rozstępy kramu ziaja dla kobiet w ciąży, choc w ciąży nie jestem

Gość ja teraz użwyam
teraz chyba kazda kopbieta ma rozstepy kup jakis kremcałkowicie nie zlikwiduje on rozstępów, ale byc moze trochę je zmniejszy

Gość Się przyłączam
Schudłam 7 kilo w ciągu miesiąca i mam rozstępy na brzuchu ciemno fioletowe i na pupie ;(

Gość karmeneczek89
eee daj spokoj ja mam takie rozstepy ze jak patrze na siebie czasami to az mam ochote krzyczec jestem wsciekla wybic lustro...;/ ostatnio przyjzalam sie bardziej i okazalo sie ze mam je poprostu wszedzie jestem jednym wielkim rozstępem na calych udach na biodrach ochyda po bokach na posladkach fuuuu znowu sie wsciekam okropienstwo co z tym zrobic dziewczyny!!!! ja mam tak duzo ze bym musiala chyba z litr kremu na tydzien POMOCY!!!!!!!!!!!!

Gość sskakankaa
hej ostatnio na jakiś topiku czytałam że dziewczyny chwalą sobie krem z Perfekty ponoć zmniejsza widoczność rozstępów i jest nie drogi!

Gość karmeneczek89
ale ty jestes :/ to jest lakier do paznokci;/

Gość ddddddddddfsfsfs
mam to samo

Gość sskakankaa
nie wiem czemu nie chce mi się ten link normalnie wkleić :(

Gość karmeneczek89
znowu lakiery

Gość sskakankaa
Dax Cosmetics - Perfecta Extra Slim - Serum koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów

Gość karmeneczek89
moze pomoże:(

Gość ja teraz używam
trudno mi powiedziec, czy są efekty wcześniej miała tez balsam ziaji na rozstępy , ale taki czarny chyba z serii rebuild , czy jakos tak ja wole używac jakiego bądz kremu niz zadnego moze ktos tutaj zna jakies bardziej skuteczne kremy

Gość sskakankaa
ja chcę go spróbować bo używałam już kremu vichy za ok 100zł i nic potem mustelle za ok 120 zł i dalej nic potem postanowiłam kupić kolagen naturalny za 250zł +70 przesyłka i tylko trochę wyjaśniały. Całą ciążę używałam fissanu i tego vichy którego opakowanie starczało mi tylko na 2 tygodnie więc pieniędzy w to wsadziłam multum. Może gdybym tego nie używała było by gorzej nie wiem. Teraz nie chce znów wydawać tyle pieniędzy na coś co nie zadziała więc spróbuje tego tańszego wyjścia ....

wygląd rozstępów możecie poprawić. istnieją też różne zabiegi, niestety drogie. spróbujcie kolagenu w kremie, bo przecież rozstępy powstają wskutek przerwanych wiązadeł kolagenowych. można też wypróbować linię palmersa dla kobiet w ciąży.

Gość karmeneczek89
spróbuje :)

Gość karmeneczek89
spróbuje ten dax cosmetics i zobaczymy moze poprawi troche wygląd skóry

Gość otnok
ja w ciąży używałam fissanu i kilka na brzuchu mam spróbujcie revitol balsam drogi ale warto ja kupiłam przez internet zmniejszyły sie pózniej byłam na zabiegu laserem frakcyjnym efekt super rozstępy bardzo sie zmniejszyły i spłyciły są praktycznie nie widoczne jedyne minusy zabiegu to ból i cena ok 500zł

Gość karmeneczek89
ile tych zabiegów?

Gość otnok
to zależy jak dużo jest rozstępów i czy są duże musisz iść na konsultacje mi kosmetyczka mówiła ze przeważnie 2 zabiegi ja byłam raz i mam prawie nie widoczne mam zamiar iść jeszcze raz dla poprawienia efektu

Gość karmeneczek89
czyli ile kosztuje jeden zabieg

Gość karmeneczek89
aha ok 500 zł bo gdzies czytalam ze 250 zł, pewnie u kazdej kosmetyczki inna cena

Gość sskakankaa
jak szukałam tych zabiegów w moim mieście i większych ale nie daleko to ceny od 1.000 wzwyż za 1 zabiueg

Gość otnok
ja robiłam zabieg w Kielcach i jest tylko możliwy w jednym salonie kosmetycznym