Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomi333

eh, te rozstępy.

Polecane posty

Gość sssaraaa
popytaj w aptece już w dobrej drogerii, a sprzedawcy Ci pomogą. Ja mam straszne rozstępy na pupie, na dodatek BIAŁE więc ja nie mogę już ich zadnymi kremami zlikwidować, ale jeśli Ty masz różowawe itd. to na pewno jakiś krem Ci pomoże, wystarczy tylko używać go regularnie :)

Gość nana1112
ja jestem w ciazy 38 tydz. i caly czas smruje sie tylko olejem kuchennym po goracym prysznicu i nic nie mam.

Gość wykrakalam
nana112 - ja też się smarowałam całą ciąże i do dnia porodu nie było ani jednego dopiero jak urodziłam i brzuch opadł a potem chudłam to zaczęły si robić :(

Gość do nana122
w ciąży się nie bierze gorącego prysznica ;P

Gość otnok
hej jak wy to robiłyście z tym olejem kuchennym przecież jest strasznie tłusty i wszystko się klei i pościel sie pobrudzi

Ja stosowałam różne kremy na rozstępy, ale żaden nigdy nie skutkował. W tej chwili już ich nie kupuję, ponieważ wiem, że nie przynoszą one oczekiwanych efektów. Słyszałam, że warto poddać się biodermogenezie. Wydaje mi się, że właśnie coś takiego oferują w znanej klinice La Perla. Podobno jest to jedno z lepszych rozwiązań. Biodermogeneza działa podnosząc oraz stabilizując cyrkulację krwi i limfy, normalizuje koloryt rozstępów i wpływa na szybszą reprodukcję komórkową. Myślę, że tego rodzaju działanie z pewnością będzie o wiele skuteczniejsze od kremów...

Gość gwiazdatv
otnok, gdzie dokładnie w Kielcach robiłaś ten zabieg? bardzo mnie to interesuje bo mam pełno rozstępów po ciąży, gdyż za dużo przytyłam i teraz moje pośladki i uda wyglądają paskudnie... czekam na odp

Gość amandaaa768889
ja mam BIAŁE rozstępy na tyłku... czy z nimi można coś zrobić czy tylko zabieg u kosmetyczki pomoże??

Gość gwiazdatv
na białe to już chyba tylko laser, bo są to wygojone blizny

Gość aylie23
białe rozstępy można tylko zmniejszyć - ani kosmetyki ani zabiegi kosmetyczne ich nie usuną całkowicie - jedynie spłycą. Najlepszą alternatywą rzeczywiście jest w tym przypadku laser, ale ja wiem czy warto? ________________________________ http://usuwanierozstepow.edu.pl

Gość maja7575
Ja tez zaczęły sie robić rozstępy ale zaczełam stosować serum na rozstępy Reduce. Bardzo fajnie pachnie i skóra jest świetnie nawilżona. Mam nadzieje ze pomoże ustrzec się przed pojawianiem się kolejnych :)