Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesleslesleees

Jak kobieta może poderwać..kobietę?!

Polecane posty

Gość lesleslesleees

hej. ;D Jestem Olka i od pewnego czasu szczycę się pełnoletnością. ;D od kąt pamiętam.. zawszę ciągnęło mnie do kobiet. Pewnie teraz przed waszymi oczami staje obraz grubej brzydkiej lesbijki z upośledzeniem. ;D ale tak nie jest.. mam zajebiste powodzenie w śród pań jak i wśród panów. Ale od pewnego czasu jestem zafascynowana jedną dziewczyną..pracuje ona w jednym ze sklepów na pobliskim ryneczku, często tam przechodzę ze względu na nią..i widzę jak się na mnie patrzy.. śledzi wzrokiem i wgl. ale kiedy się do niej uśmiechnęłam, nie odwzajemniła tego. ;D bardzo mi zależy żeby ją jakoś wyrwać, bo kurcze..fajna dupa z niej ;D posiada wszystko co uwielbiam, mamy podobne style.. tatuaże, kolczyki, no kurwa. Co powinnam zrobić, żeby jakoś ją wyrwać, i nie wyjść na tym na idiotkę? ;D wiem że to chory temat, ale na nic ambitniejszego w tym momencie nie wpadnę xd

jak zacznisz szczycic sie znajomoscia prawidlowej pisowni to napewno jakas uwiedziesz :)

Gość lesleslesleees
no raczej na początek nie jest to potrzebne ;D później będę się nad tym zastanawiała xd

Gość lesleslesleees
o rany, homofobie schowaj do kieszeni. ;D

po prostu zagadaj do niej. Sprubuj się zaprzyjaźnic na gruncie koleżeńskim. Potem sama zobaczysz co z tego wyniknie

Gość lesleslesleees
no coś nie bardzo. ;] mam za sobą trzy związki z kobietą, jeden trwał około 2 lat, więc chyba jestem świadoma swojej orientacji.

Gość lesleslesleees
no zagadać.. zagadać ale o czym? "o fajne masz warzywa w skrzynkach? skąd je sprawdzacie? " XD

Gość gteawgaeg
no to super... jezeli pracuje w sklepie moze pojdz do niego usmiechaj sie zalotnie, pusc oczko, kup coś i wtedy zagadaj , daj numer telefonu , spytaj czy mialaby ochote gdzies pojsc ...

Gość hfhdshshfdshsf
moze powiedz jej wprost ze ci sie podoba i chciaalabys sie spotkac.

Gość lesleslesleees
wygląda na lesbe ;D takie rzeczy widać, więc o to się nie martwie xd

Gość lesleslesleees
hahaha tak na pewno ;]

Gość lesleslesleees
wyglądasz jak chłopak, i przypomnę że jesteś Bi ;D więc jednak o czymś świadczy. ;)

autorko mam takie pytanie, kochałaś sie z facetem? bo ja myśle o seksie z kobieta i jakos brak mi odwagi... jestem bi...

Gość lesleslesleees
pewnie że mogę. ;D ale to nie znaczy że przejadę się na pewno ; D

Gość lesleslesleees
helena p nigdy nie spałam z facetem, mam za sobą tylko spotkania damsko -damskie.

oj pozory myla czasami jakis facet wyglada bardzo mesko muwie to o kobietach ktore tak mysla a jest gejem tobie moze sie wydawac ze jest lesbijka bo ci sie podoba

Gość lesleslesleees
ojej, ale chyba potrafię rozpoznać takie rzeczy.. obracam się w towarzystwach homoseksualnych, i wiem kiedy ktoś się na mnie patrzy z pogardą przez na przykład mój kontrowersyjny styl, kiedy patrzą się z podziwem, a kiedy patrzą się po prostu z ciekawości. Ona patrzy się tak głęboko, kiedy przechodzę, czuje jej wzrok na sobie, ale nie mam odwagi się na nią spojrzeć. Przechodzę jeszcze raz, i wtedy jestem zmuszona chociaż chwilkę na nią popatrzeć, z tłumu szuka mnie wzrokiem, kiedy mnie już zauważy, i tak aż jej nie zniknę z pola widzenia, jak czytałam książkę na ławce, która jest na widoku jej sklepu, czułam jak się patrzy, chyba gdyby byłaby hetero nie zaprzątałaby sobie głowy mną, co? ;]

no dobra nie unos sie jesli jestes w tym wprawiona i umiesz rozpoznac ktorej sie zpodobasz to ok teraz wystarczy z nia zagadac idz i pogadaj z nia ze chcial bys sie umowic i tyle ja bym nie dal rady bo jestem niesmialy ale ty pewnie nie

Gość baha
Zagadaj do niej! Albo jakas Twoja kolezanka, uprzedzajac ja o Twoej orientacji, niektore kobiety, ktore deklaruja, ze sa stricte hetero to podnieca;)

Gość lesleslesleees
właśnie też jestem nieśmiała xD ona jest po prostu taka idealna że zacznę się jąkać i wyjdę na idiotkę xd

Gość baha
Jesli jestes niesmiala udawaj, ze jest inaczej a i tak nikt nie zauwazy roznicy. Zyj z dnia na dzien tak, jak mialby to byc ostatni dzien w Twoim zyciu. Do dzieła:*

Gość lesleslesleees
w takim razie nie mam wyjścia ;x

no to nie wiem co masz zrobic mi jak by sie podobala jakas dziewczyna to bym nie podszedl bo poprostu nie jestem zbyt ladny lagodnie mowjac i przez to jestem bardzo niesmialy porazka :o a jezeli ty jestes troche ladna to powinnas sobie dac rade zreszta juz napisalas ze bylas w zwiazkach