Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARYSIA ZE ZGORZELCA

I KUUURRRWAAAA ZNOWU ZACIĄŻYŁAM.MAM DOSC BYCIA W CIAZY

Polecane posty

Nie mówię, że większa rodzina to patologia, ale skoro tak się żalisz, to różne wrażenie można odnieść. Weź porozmawiaj z ginekologiem, może doradzi Ci jakąś inną metodę na przyszłość.

jezuuu , jakie wynaiwne jestescie to az wstyd! Ktos zalozyl beznadziejny temat , pisze od rzeczy i z daleka smierdzi prowo a wy sie podniecacie i doradzacie. Myslcie troche. :P

Nikt się droga Jagodo nie podnieca. Piszemy bo taką mamy potrzebę - jeśli Ty nie masz, to po co piszesz? Po co w ogóle tu na takoi wątek wchodzisz?

nic nie wiecie o 3 ciazy z rzedu.wszystko smierdzi wam prowo.Jestem luźna w cipce jak niewiem a naspetny bachor znowu mnie rozciagnie.Nie mam kasy na plastyke.Moj facet ma rozne zagrania i czasem chce kochac nie na anal a na koniec a tak strzela na cipke.Co mam mu zrobic jak robi to z sakoczenia jak jestesmy na pieska?

Gość lekooomankaa
wiesz że istnieje coś takiego jak antykoncepcja?? np spirala po ciąży?? tępa baba

Gość jdddadf
teraz narzekasz, ale jak dzieci podrosną to będziesz miała lepiej, będa się bawić same ze sobą, znam wiele takich przypadków. Wiadomo najgorsze pierwsze lata, ale dasz radę , powodzenia.

to jeszcze nie dziecko tylko plud

Gość krasnal_maly
PŁÓD to jeszcze nie dziecko?!!!!!!!!!! A co?!!!! Idż ty popaprana wszo, lała bym cie dzien i noc,a chochlą w łeb po przebudzeniu!!! Co z ciebie za matka, nosisz w sobie kolejne zycie ale to nie dziecko?!!

Gość color mini dater
majoweczka, ale blysnelas...topik sprzed 2 lat...brawo:D

Gość yhgtwrt4grw
prymitywne matki polki to te ktora żra chemie w postaci tabletek anty! to dopiero zalosne paszkwile ktore zamiast traktowac swoje cialo z szacunkiem robia wszystko zeby facet mógł was bzykac w kazdej chwili! taki facet to nie facet a samiec egoistyczny !!!! autorko masz racje,że nie wpierdzielasz chemii ,ze nie uzywasz gumek! to wszystko grzech i upodlanie swojej godnosci jako kobiety!l

Gość do niechcianaciaza
weż popierniczaj ze swoimi ,,złotymi radami,, :O zycie ludzkie jest BEZCENNE A TAKIE JAK TY POWINNY przejsc porzadna szkole zycia wtedy nie pisaloby pierdół o pozbywaniu sie dziecka! takie baby budza we mnie wstret! powinno sie takie kastrowac zeby nie płodziły dzieci i nie zbaijaly ich potem! :O