Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mathieu15

Zakochany w młodszej...

Polecane posty

Gość Mathieu15

Cześć.Mam 15 lat i w tym roku idę do 3 gimnazjum.Od dwóch lat przyjaznie się z taką 11 letnią Dominiką która w tym roku idzie do 6 klasy podstawówki.Teraz opowiem co się stało wczoraj.Cały wczorajszy dzień zresztą jak prawie wszystkie dni wakacyjne spędziliśmy razem.Jezdziliśmy rowerami,poszliśmy na spacer i rozmawialiśmy.Gdzieś o 20.00 kiedy mieliśmy się pożegnać Dominika powiedziała że chciałaby mi coś pokazać i poprosiła żebym wszedł do niej do domu.Jej rodziców nie było.Zaprowadziła mnie do swojego pokoju i powiedziała żebym usiadł na jej łóżku.Zamknęła drzwi i po chwili usiadła bardzo blisko mnie.Spytałem się jej co chciała mi pokazać a ona chwyciła mnie za rękę i słodko się uśmiechnęła.Po chwili zaczęła powolutku się do mnie przysuwać i zaczęliśmy się całować.Ona się trochę trzęsła ze strachu,całowanie słabo jej wychodziło,gubiła się.Po około 10 sekundach przestała się ze mną całować i pobiegła do innego pokoju.Ja poszedłem tam za nią.Leżała na łóżku i płakała.Jak się jej spytałem co się stało to odpowiedziała że nic nie umie zrobić,że nic jej nie wychodzi.Ja zacząłem ją pocieszać że jest wiele rzeczy które umie robić,np.tańczyć ( ona w przyszłości chce zostać tańcerką.ja jej robie często w filmiki w których tańczy).Ona jednak dalej płakała.W końcu ją przytuliłem.Zrobiłem to pierwszy raz.Nigdy wcześniej jej nie przytulałem.Po 2 minutach się uspokoiła ale było jej coś bardzo smutno.Puściłem ją i powiedziałem ze już muszę iść bo jest pózno.Pożegnałem ją i wyszedłem.Ona się chyba we mnie zakochała.Szczerze mówiąc ja w niej też.Dzisiaj chciałbym zrobić jej niespodziankę tak jak ona mi wczoraj i zacząć się z nią całować tylko że jej to wychodzi słabiutko.Chciałbym ją tego nauczyć ale nie wiem jak.Zresztą ja też aż tak dobrze nie całuje.Dlatego proszę was o pomoc bo nie wiem co robić.Najlepiej jakby ktoś podał swoje gg bo chciałbym porozmawiać o tym na prywatności

Gość tonya.s:DXDLD
moje gg 156780467 naucz ją ale ogólnie to śmiesznie razem musicie wyglądać.11 latki są małe

Gość duduaua
zostaw moja siostre w spokoju idioto!!

Gość cisse
ogólnie nie wiem czy 11 letnia dziewczyna jest dobrym pomysłem.Przecież to ani Ciała i jeszcze takie małe

Gość hahaha....dzieciaki
ja też pierwsze całowanie zaliczyłam w wielku 11 czy 12 lat - trening czyni mistrza;) Miłych wakacji bo to już końcówka i pewnie we wrześniu zakocha się w kimś z klasy tak to już jest z dzieciaki :D

Gość ja pierdacze
ha ha , juz znowu ta sama osoba (bynajmniej nie pietnastoletnia) pisze z nudow prowokacje obiecujace literacko, z imionami wlasnymi. juz bywala tu ta historia o 11 letniej dominice, z tym ze rozne zakonczenia ;) ale zawsze fajnie poczytac, tylko nie nabierajcie sie ludzie, nie podawajcie gg itd. :D cos a la historie a slawku i mateuszu, tez ten sam watek, tylko inne zakonczenia. jeszcze tyko nie wiem, czy nasz powiesciowpisarz to k czy m ;) podejzewam jednak, ze m ...