Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nonameee

Seks:D

Polecane posty

hmm....a taką miałam ochotę na ten sex publiczny sex niemalże publiczny w jego mniemaniu a jednakże niepozbawiony słodyczy niewinności i lubieżnej skromności 16-latka tej która wprawia moje ciało w drżenie na myśl o świeżym młodym oddechu:)

Gość 16 latek lulz
jak chcesz fev to podam ci mojego drugiego @

nie chcę drugiego maila potrzebuję raczej faceta z krwi i kości samca który rozedrga moje usta wprowadzi mnie w trans sexualny taki który sprawi że sprzączki od stanika same będą strzelały:)

Gość 16 latek lulz
i uciekła

Gość 16 latek lulz
jednak jest, ja chciałem ci go tylko podać jeżeli nie wierzyłaś bys mi że to mój @ PISZ NA @ prosze!!!

miałam tel....sorka za opóźnienia w odpowiedziach:D

nie nic lepszego jak ujrzenie radości i podniety w oczach swojego kochanka zwłaszcza wtedy kiedy lodowatym oddechem świszcze za uchem rozwiewając długie włosy

lubię kiedy stoi za mną z dłoni obejmującymi mój biust liżąc i całując mój kark kiedy wdycha zapach moich perfum i skóry lubię kiedy zapamiętuje mnie krok po kroku nawet jeśli koraliki z mojej szyi sypią się na podłogę.....

już słodka? a jeszcze nie zdążyłeś rozpiąć zamka w mojej sukience jeszcze pończochy opinają moje uda gumy mocno napięte oblegają pupę a ramiączka od stanika wrzynają się w ramiona pozwalając jednak koronce na otulenie piersi i sutków

Szejku gdyby nie moja wrodzona skromność pozwoliłabym ci na dołączenie i stworzenie trójkąta miłosnego

ale jako damie nie wypada mi o taką przysługę prosić mogę jedynie spod półprzymkniętych powiek obserwować cóż poczniesz z z texem który przypadkiem ci podrzuciłam :D

Gość Ince
Sorki ,że się wtrącam. Kobietę się nie błaga a zdobywa. Warte zapamiętania.To jak ze szczytem góry.

Gestem podziekowalbym gdyz jesli trojkat to tylko 2k1m ;) Wiem, egoista ze mnie

a kiedy sobie z wami tak gawędzę wiercę palcem w dziurce w mojej pończosze i zastanawiam coby było gdyby pa paplanina miała szósty wymiar a wilgoć byłaby tak odczuwalna jak ja teraz czuję oblizując swoje wargi

Gość Doradca_29
16 latek nie uciekaj! Będziemy podpowiadać co masz robić... ona jest w sukience, więc nie ściągaj jej, bo zamek może być kłopotliwy! Zacznij mocnym akcentem, wsuń rękę, zerwij majteczki i rzuć gdzieś na ziemię! To będzie dobry ruch na początek:)

bo nic bardziej nie podnieca niż zmysłowa lodowata wilgoć nabrzmiałych ust ledwie rozwartych gotowych do pocałunku

Gość Ince
Byłoby rozkosznie .... bez dwóch zdań.I nie sądzę tylko wiem.

To od razu przyciągnij ją do siebie i zapoznaj jej wilgotne usta ze swoim językiem, musisz trochę dominować stary...