Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nonameee

Seks:D

Polecane posty

Gość Ince
Wszyscy się niecierpliwimy. :D

Gość Ince
Nie chciałem płoszyć .A ludzi zawsze tutaj dużo zagląda.Trzeba przywyknąć i robić swoje. :P

Skoro ma telefon to mamy kilka minut, także jest czas żeby przekazać wskazówki. Teraz już się nie wycofuj, zresztą tylko tu dostaniesz takie bezcenne porady:D Zdecyduj się czy podejdziesz z przodu, czy od tyłu... dobierzemy wtedy odpowiednią strategię działania:D

Zakładam, że jesteś praworęczny. Podchodzisz od tyłu i prawą rękę wplatasz w jej włosy, jeśli zobaczysz, że jej się podoba, to spróbuj tak trzymać:) Lewa w tym czasie rozpala różne rejony ciała przesuwają się... obowiązkowo sprawdziłbym te koronki i sutki:) dasz radę młody! do dziela!

prawie poczułam się jak na fotelu ginekologicznym kiedy lekarz zadzierają kieckę ładował swoje łapsko tam gdzie musiał a raczej pewnie chciał

ZaczernionyŁobuz a......my się znamy?...witaj:)

Doradca_29 hmm....mogłabym wkleić tu swoją pupę:) najgorsza nie jest:D

Gość Ince
Ja chwilowo nie podglądałem .A co coś ciekawego było ? :P

dobrze się wkłada dłonie w spodnie takiego 16-latka ich spodnie są zawsze lekko opuszczone z wyraźnie widoczną linią majtek i delikatnie zaznaczającymi się kośćmi biodrowymi a od pępka zazwyczaj widać już ciemną smugę włosków tworzących ścieżkę do klucza:)

16 latek, skończ prosić i ugryź w kark, poliż szyję, zrób coś! A na tyłek to klapsa daj:D Niecierpliwie czekamy co pokaże młodzież, to przecież przyszłość narodu :D

Gość Ince
Jestem pewien ,że klucz wyjdzie Ci na przeciw.Oby tylko nie rozpadało się za szybko. :P

kiedy tak wkładam jedną dłoń bo drugą odciągam spodnie czuję ciepłą jedwabistą skórkę pod palcami

wymagacie od niego zbyt wiele:D kiedyś.....za 10 lat będzie wiedział co się robi z kobietą....ale na to potrzeba czasu i doświadczenia:)

kiedy dziecko nie wie co robić wtedy trzeba posadzić go na kanapie lub fotelu a potem......

Gość Ince
Bojący się na froncie giną ! Do ataku ! Tak się zdobywa. I nie przejmuj się pozornym ostrzałem.To na wiwat przeważnie. :D

a potem wpleść jedną dłoń w jego włosy odciągnąc głowę a druga dłonią chwycić go za szczękę wodząc po szyi aż do linii ucha i karku a potem nachylić się rozewrzeć mu usta i musnąć po nich mokrym jezykiem kilkakrotnie by po chwili wbić się w jego gardło pozwalając się mu dławić jej językiem mokrym jęzukiem

zaskoczone dziecko zazwyczaj nie broni się ale poddaje złaknionym pocałunkom i oddaje w takiej samej mierze co przyjmuje nie zastanawiając się czy mu coś wychodzi czy też nie:)

Gość Ince
Taniec języczków , jedność śliny i wciśnięte w siebie wargi. cdn.

zwykle ciąg dalszy ma ostry przebieg...ale dziś już nie mam na to czasu.... praca mnie jutro czeka poonanizujcie się beze mnie:*