Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiem czemuToZrobilam

zdradzilam go po 2 tyg.

Polecane posty

Jestem z facetem miesiac, po dwoch tygodniach spotkalam sie ze swoim bylym i go zdradzilam9on tez jest w zwiazku i w tym czasie tez byl), moj facet o tym nie wie i nie powiem mu...ale zaczynam odczuwac wyrzuty sumienia..... powinnam mu powiedziec jednak? tyle ze jak mu powiem to wiem ze on mi nei wybaczy i sie rozstaniemy...a zalezy mi na nim..

najgorsze ze on sie chyba czegos zaczyna domyslac...

Gość zrobiłaś błąd, musisz
za niego "zapłacić" ! powiedz mu ! prędzej czy później to wyjdzie na jaw !

Gość agusiawrozu
Autorko, powiem Tobie, iż wiesz dlaczego to zrobilaś, ponieważ eks Ciebie pociąga, a Ty jego. Pytanie dlaczego zerwaliście ze sobą i kiedy? Powiem też Tobie, że trudno uwierzyć w twojej ostatnie słowa, iz zależy Ci na obecnym partnerze, skoro go tak szybko zdradziłaś. Powiem Tobie, że może wydaje Ci się, że Tobie na nim zależy, a on jest jedynie plastrem na ranę po rozstaniu z eks, do którego wciąż coś czujesz i chętnie uprawiałaś z nim seks jesli okazaja ku niemu się nadarzyla. Powiem Tobie, abyś zastanowiła się czy aby na pewno ma sens Twoja znajomośc z tym nowym. I powiem Tobie, że mówienie jemu o tym co zrobiłaś ma sens w przypadku kiedy dobrze wszystko przemyślisz i dojdziesz do wniosku, że nie chcesz z nim być. Bo powiem tobie, że on odejdzie od Ciebie kiedy usłyszy prawdę.

Gość silverrr
jeśli są parą mimo dwóch miesięcy -> to nadal rozstanie !!

powiem Ci tak miałam kiedyś faceta, którego zdradziłam. Co prawda nie po tygodniu czy dwóch, po paru miesiącach. Czułam się z tym tak beznadziejnie, że on zauważył, że coś jest ze mną nie tak. Powiedziałam mu wszystko, on mi wybaczył, było dobrze, ale tylko na obrazku. Prędzej czy później, nasz związek się rozpadł, bo nie mogłam mieć czystego sumienia. Teraz od pół roku jestem w nowym związku, i nie wyobrażam sobie go zdradzić. Tamta zdrada nauczyła mnie, że mimo wszystko zdrada wyjdzie na jaw, a po 2 ja się do tego nie nadaję. Tobie autorko, życzę tego samego. Musisz poznać na własnej skórze, jak to jest. Pozdrawiam, i życzę powodzenia

a, i jesli zdradziłaś po 2 tygodniach, to znaczy, że nie dojrzałaś do następnego związku, bo wciąż czujesz coś więcej do byłego. Daj sobie czas do następnego związku.

Zalezy mi na obecnym chlopaku...wtedy z eks to byla chwila..moment w ktorym bardzo zle zrobilam ,zaluje tego ale boje sieo tym powiedziec mojemu facetowi..tym bardziej ze to ju minelo 3 tygodnie od tego...

wiem ze powinnam byc szczera..ale boje sie ze go strace ;(

Nie przespalam sie bylym!!!! Calowalam sie itd. a to tez jest zdrada

hej, nie warto dziewczyny strofować, mówic że się puszcza itp... Kurcze, wśród ludzi zdarza się to dość często, choć rzadko się o tym mówi. Moze nie jest to normalne, ale tak już się zdarza, i już. Ja też się bałam powiedzieć, ale powiedziałam. Było mi zdecydowanie lżej. Spróbuj się przemóc, by mu o tym powiedzieć. Jeśli przyjmie to do siebie, i będzie ok, to znaczy, że jemu też zależy, jeśli nie - to wiadomo, prędzej czy później i tak się rozstaniecie. Przemyśl sobie, jak mu to powiedzieć... Będzie dobrze :) jak to mówią wóz albo przewóz ;)

a jezeli puszcze to w nie pamiec ? jak niby mam mu to powiedziec ?

Gość pawłowa28
nic nie mów! przestań o tym myśleć,wystarczy ,że ty sie zadręczasz A chcesz jeszcze chłopaka w to wciagnąć,po prostu nie rób tego wiecej a o tamtym zapomnij,ja też kiedyś zdradziłam z byłym swojego chłopaka-obecnie męża,po prostu musiałam sprawdzić czy mi jeszcze zależy na tamtym,no i tą zdrada upewniłam się ,że to z obecnym chce być.

pawłowa28 - twoje postępowanie też było trochę bez sensu, ale i tak Ci to dobrze wyszło ale co do autorki: ja powiedziałam wprost, co zrobiłam, dlaczego, i co to zmieniło dla mnie, oczywiście było postanowienie poprawy i pokuta ;)

Mnie moj obecny pytal czy w tamten wieczor sie widziala mz bylym....a ja wtedy juz powiedzialam ze nie ze nei mam powodow by sie z nim widywac...... nie umiala mwtedy juz isie przyznac do tego ;((

ehh no niestety, sama musisz zdecydować, co zrobisz jeśli wciąż będziesz miała wyrzuty sumienia, to będziesz miała jak ja, i w końcu powiesz, albo związek się rozpadnie 'sam z siebie'. jeśli jesteś osobą, która to zatrzyma w sobie, i wiesz, że niedługo Ci przejdzie, to nie mów, poczucie winy i tak chyba dało Ci nauczkę

Nie moge mu powiedziec bo nie chce go stracic..musze to sama w sobie zachowac ....

Gość pawłowa28
ja zanim zdradziłam to się spotykaliśmy się z obecnym 3 miesiące ..przedtem często rozmyślałam o byłym ale tą zdradą uświadomiłam sobie ,że juz nic do niego nie czuje i nawet się cieszę,że tak się stało bo pewnie cały czas miałabym wątpliwości czy z byłym było by mi lepiej. A autorka niech się skupi teraz na tym by wynagrodzić jakoś ta zdrade chłopakowi:P ile wogóle masz lat?

jak mu ja wynagrodzic ? ;p 22

jak wynagrodzic zdrade ?????

Gość pawłowa28
bądź super milutka,jakiś masażyk ,zrób dobry obiadek itd. ja byłam w \twoim wieku jak zdradziłam:))

Gość pawłowa28
możesz kupić bilety na mecz i go zaprosic ,powinnaś już mniej więcej wiedzieć co on lubi

Wlasnie juz jestem milutka i odnosze wrazenei ze on sie czegos zaczyna domyslac...

Gość pawłowa28
jak bedzie dziwnie patrzyl to rzuć coś w stylu jaka jestem szczęsliwa ze cie mam,musze cie rozpieszczać zebyś mi czasem do innej nie uciekł przynajmniej u mnie to się sprawdzało

Gość stokrotka433
do 'agusiawrozu' za dużo używasz słowa :tobie:

Nie mów o zdradzie, tylko zastanawiam się czy wszystko w porządku jest z twoimi emocjami .... Pomyśl o tym!

Gość fghlhfri;lhtrtyuippoiuyt
A ja jej wierzę w to, że zależy jej na obecnym chłopaku. Nic mu nie mów. kontakt z eks musisz urwać definitywnie. (ale jak mają się takie sytuacje powtarzać, to lepiej rozstań się z tym swoim chłopakiem)